10 fiatalító frizura tipp, ami éveket farag le a korodból

10 fiatalító frizura tipp, ami éveket farag le a korodból

Címlap / Stílus / Haj / 10 fiatalító frizura tipp, ami éveket farag le a korodból

Élesen elvágólag

Ha vékonyszálú, kevés hajad van, tökéletes megoldás egy egyenesen elvágott hajvég, hiszen így dúsabbnak tűnik a frizurád, a dús haj pedig a fiatalság hamisítatlan jele. Frufruval még hatásosabb lehet az összkép, mert a tekintetet az arccsontodra vonzza.

 

Dús frufru

Észrevetted az első ráncokat a homlokodon? Ne ess kétségbe és ne rohanj botoxoltatni, hanem csak takard el őket egy fiatalos, dús frufruval, ami stílusosan rejti el a zavaról vonalakat. A frufru elegánsan keretezi az arcot, de ugyanakkor kifinomult hatást is kelt.

 

Arcot keretező haj

Határozd meg az álvonalad egy megnyerő frizurával. Ha a fodrászod jó helyen vágja el a hajad, éveket fiatalíthat a megjelenéseden. Ezt a frizurát hordhatod loknisan, hullámosan vagy egyenesen, minden megoldás remekül mutat majd.

 

Hosszú rétegek

A hosszú haj nem éppen arról híres, hogy fiatalítana, de ha ragaszkodsz a hosszú loknikhoz, mindenképpen vágasd a hajad rétegesen. Nem árt egy kis hullámot is belevinni, mert így kevésbé tűnik lenyaltnak és szinte megemeli az arcod.

 

Rövid, nem pixie

A rövid frizura hatásosan farag le éveket életkorunkból, de természetesen nem feltétlenül a tüsi hajról beszélünk, ami csak a fiataloknak áll jól. Ha félsz egészen rövidre vágatni a hajad, válaszd ezt a „félrövid” megoldást, mely kurta, de mégsem az. Ez a rövid haj könnyen kezelhető és formázható, az elől hosszabbra hagyott frufru pedig elegáns és kifinomult megjelenést kölcsönöz.

 

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást