6 öltözködési titok, hogy szexi hosszú combjaid legyenek

6 öltözködési titok, hogy szexi hosszú combjaid legyenek

Címlap / Stílus / Divat / 6 öltözködési titok, hogy szexi hosszú combjaid legyenek

Nem mindenkit áldott meg a sors csodásan hosszú combokkal, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehessen azokat optikailag megnyújtani, illetve vékonyabbnak mutatni. Akad néhány nagyszerű praktika, amikkel elrejtheted a húsosabb részeket, és a te lábaid is égig érőnek tűnhetnek.

Alakformáló harisnya

Túl sokat nem lehet elrejteni ezzel a hasznos ruhadarabbal, de nagyon szépen tudja formálni a méretben és fazonban is eltalált harisnya a combokat.
Érdemes olyat beszerezni belőle, ami klasszikus formájú, tehát nem combfix, mert utóbbi hajlamos rá, hogy a legkényesebb területen, a belső combnál kidudorodjon. A teljes harisnya azonban nem csak a vádlit és a combokat varázsolja feszessé, hanem a csípőt is.

Fekete színek

A fekete köztudottan slankít, ezért mindenképpen érdemes ilyen színű nadrágot, harisnyát, vagy éppen leggingst vásárolnod.
Sokkal szebb lesz az összhatás, ha a combjaidat feketébe burkolod, s ezáltal háttérbe szorítod, majd felsőruházat gyanánt valamilyen élénk színű, feltűnő ruhát választasz. Lehet ez tunika, szoknya, egybe ruha, vagy egy oversize felső, a végeredmény magáért beszél.

Hangsúlyos derékvonal

A vágyott homokóra alkat kialakítása nem csak azért esztétikus, mert megmutatja a karcsú derekat. Azért is igazán nagyszerű, ha derékhangsúlyos ruhákat, felsőket hordasz, mert ezek optikailag magasabbra teszik a tested központját.
Ha pedig ez a karcsú vonal magasan van, akkor sokkal vékonyabbnak és nyúlánkabbnak tűnsz, ezáltal egyértelműen a combjaid is hosszabbnak hatnak majd.

Derékhangsúlyos nadrág és szoknya

Nem csak a derékhangsúlyos felsőrészekben és ruhákban gondolkozhatsz, hiszen talán még látványosabb az eredmény akkor, ha a nadrágod, vagy a szoknyád ér fel eddig a vonalig. A csípőig érő alsóruházat optikailag nem túl előnyös helyen töri meg a testet, rövidíti a lábakat, a combokat, illetve kiemeli a csípőt.
Ezzel szemben az a szoknya, vagy nadrág, ami felér a derekadig, nagyon látványos megnyújtja a lábaidat.

Bővebb és trapézfazonú nadrágok

Bár a leggings magas sarkúval tökéletes választás a combok nyújtása szempontjából, ez a fazon a nagyobb túlsúllyal bírók számára egyáltalán nem áll jól. Annál szerencsésebb választás a lábszárban is bővebb fazon, illetve a trapéz.
Utóbbi nagyszerűen ellensúlyozza a felső combrész vastagságát, ráadásul magas sarkúval is bátran kombinálható a még tökéletesebb eredmény érdekében. Szerencsére ismét visszakerül a boltok polcaira, így azok is feltankolhatnak belőle, akik a korábbi divathullámról lemaradtak.

Elmaradhatatlan magas sarkú

Ha a combok hosszításáról beszélünk, akkor nem hagyhatjuk ki azt a hatalmas előnyt, amit a magas sarkú cipők nyújtanak. Ezek optikailag rengeteget nyújtanak alkatunkon, hihetetlenül feldobják a megjelenést.
Korántsem csak a kényelmetlen tűsarkúak jöhetnek szóba, hiszen rengeteg magasított és éktalppal ellátott lábbeli is van a piacon, s ezek akár hétköznapi, kényelmes viseletet is jelenthetnek.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást