8 kedves nyuszifüles projekt, ami idén hamisítatlan húsvéti hangulatba hoz

8 kedves nyuszifüles projekt, ami idén hamisítatlan húsvéti hangulatba hoz

Címlap / Otthon / Hobbi / 8 kedves nyuszifüles projekt, ami idén hamisítatlan húsvéti hangulatba hoz

Sőt, most talán több idő és lehetőség nyílik arra, hogy akár egyedül, akár a gyerekekkel karöltve egyedi, bájos dekorációkat készítsetek. Jó példának bizonyulnak erre a különféle, nyuszifüles megoldások!

Nyuszifüles torta

A húsvéti ünnepek természetesen nem telhetnek el édesség nélkül, de az apróbb sütemények mellett akár a torták is előkerülhetnek. Klasszikus finomság lehet a répatorta, amire persze füleket is bátran formázhatsz. Ha nincs kéznél fondant, akkor jöhet egy-egy ág hajlított kakukkfű, vagy akár rozmaring.

 

Nyuszifüles cupcake

Hasonló alapelven, ahogy a torta is készült, miniatűr muffinokat szintén süthetsz. Ezúttal ráadásul az sem okozhat problémát, hogy a fülek túl nagyok és esetleg nem úgy állnak, ahogy szeretnéd. A kicsi muffinok tökéletesek arra, hogy apróbb nyuszifüleket szúrj beléjük.

 

Nyuszifüles csomag

A kedves kis csomagot akkor is elkészítheted, ha fikarcnyi kézügyességed sincs: a papírcsomagolás felső részét kösd össze madzaggal, majd akár utólag vágd ketté, formázd meg a nyuszifüleket. Könnyebb a dolgod, ha még a csomagolás előtt kialakítod a formát, hiszen így csak rögzítened kell a szalag segítségével a fülecskéket. 

 

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást