Életmód / Ezotéria

Nyilas jegyű a szerelmed? Nehézségek és magaslatok, amiket vele megélhetsz

Nyilas jegyű a szerelmed? Nehézségek és magaslatok, amiket vele megélhetsz

Születésünk pillanatában szinte mindannyian teljesen egyedi térképet kapunk az asztrológiában: számos bolygó hat ránk ebben a különleges időpontban. Ezek közül kiemelkedik a napjegyünk, avagy a zodiákusunk, ami alapvetően meghatározza a személyiségünket, ennek megfelelően a párkapcsolatunkat is.

De vajon az egyes jegyekhez milyen nehézségek és magaslatok társulnak automatikusan?

Magaslat: bőkezű

A bőkezűség, szeretteinek elhalmozása nem áll távol a Nyilastól, és ez nem kizárólagosan tárgybeli ajándékokat jelent – bár ebben is jeleskedik ez a kedveskedni szerető jegy.

A Nyilasok szeretik meglepetésekkel, tettekkel és szavakkal is simogatni szeretteik lelkét, egóját, egy ilyen partner mellett te is gond nélkül hercegnőnek érezheted magadat.

A bőkezűség vonzó tulajdonság, hiszen arra enged következtetni, hogy az illető nagylelkű, kedves alaptermészetű, és ez bizony áll is a Nyilas férfiakra. 

Magaslat: igazi lovag

A Nyilas férfiak nagyon értenek az udvarláshoz, pontosan tudják, mivel lehet elcsábítani a nőket, és nem is restek bevetni az összes ismert praktikát. Bár nem köteleződnek el egykönnyen, az udvarlásnak imádják megadni a módját, számukra a párkapcsolat legizgalmasabb és legérdekesebb része kétségtelenül a vadászat, az ismerkedés.

Ha ebben partnerre lelnek, akkor bámulatos magasságokba tudják eljuttatni a szerelmüket – szinte művészi szinten vonultatják fel az udvarlás minden csínját-bínját. 

Magaslat: nagylelkű és megértő

Egy Nyilas férfi nem csak remek társ lehet, hanem nagyon jó barát is. Ezt olyan tulajdonságainak köszönheti, mint amilyen a nagylelkűség, a megértő és optimista hozzáállás, a jó kommunikációs készség és persze az állandó jókedv.

Alaptermészetükhöz tartozik a pozitív látásmód, amivel nem csak saját magukat, hanem közvetlen környezetüket is inspirálják.

Remekül kiismerik az embereket és nagyon jól tudják, miként lehet rájuk hatni. Ez részben veszélyes dolog, hiszen akár vissza is élhetnek a tudásukkal, másrészt viszont hasznos a kapcsolatokat tekintve, mert egy Nyilas férfi mindig tudja, hogyan kell a partneréhez szólnia. 

Nehézség: nehéz hatni rá

A tüzes jegyekhez tartozva a Nyilas férfiaknak mindig mindenről konkrét elképzeléseik vannak, és ezekből az elképzelésekből nem is adnak le egykönnyen. Meghallgatják a kritikát, de nem igazán fogadják el azt, legfeljebb megsértődnek rajta, de leginkább egyszerűen figyelmen kívül hagyják, csak legyintenek rá.

Ez még baráti kapcsolatban sem éppen célravezető, de szerelmi viszony esetén kifejezetten nehéz, problémás helyzeteket teremthet. Nem könnyű dűlőre jutni egy olyan férfival, akinek sokkal motiválóbb a könnyebb utat választani, mint megoldani egy problémát – aminek a jelenlétét gyakran inkább el sem ismeri.

Nehézség: túlságosan szókimondó

A Nyilasok gyakran bántóan szókimondóak, ami nem annyira a zsigerből jövő őszinteségük miatt okoz nekik problémát, hanem mert kicsit inkább meggondolatlanok.

Nagyon nehezen tudják tartani a szájukat, és amit gondolnak, azt nyomban ki is mondják: ezzel könnyen megbántanak másokat, még ha nem is akarják.

Mivel a szókimondással gyakran vérig sértik szerelmüket, e tulajdonságuknak egyértelműen a nehézségek közé kellett kerülnie. Becsületükre váljon, hogy nem félnek bocsánatot kérni, már csak azért sem, mert alapvetően pozitív beállítottságú emberek, akik szeretnek mindenkivel jó kapcsolatot ápolni. 

Nehézség: nagy szabadságigénye van

A Nyilas férfiak nem kiemelten hajlamosabbak a hűtlenségre, mint mások, azonban az biztos, hogy az átlagosnál nagyobb a szabadságigényük. Utálják, ha megpróbálják őket korlátok közé szorítani, mert nekik lételemük az állandó jövés-menés, az ismerkedés, szeretnek a központban lenni.

Ezzel együtt sajnos hajlamosak lázadozni a párkapcsolati korlátok ellen, és – különösen, ha gondjaik akadnak otthon – sűrűn másoknál keresnek vigasztalást.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást