Így nyerheted el az Ikrek szerelmét

Így nyerheted el az Ikrek szerelmét

Címlap / Életmód / Ezotéria / Így nyerheted el az Ikrek szerelmét

Az ikrek jegyben született embereket mindig körbeöleli valami különleges kettősség – ebből is adódik, hogy ilyen találó elnevezést kapott csillagképük. Úgy érezhetjük mellettük, mintha két különböző személyiséggel lenne dolgunk egyazon emberen belül. De vajon a szerelemben is ilyenek?

Milyen a szerelme?

Sajnos nem erényük a hűség, ami újdonság iránti vágyakozásuknak köszönhető. Persze, ha egy olyan nőt fognak ki, aki ezt az igényüket maradéktalanul kielégíti, ők is képesek boldog és tartalmas kapcsolatban élni.

Iszonyúan pörgősek, mozgékonyak, két ember energiáját birtokolják. Ugyanakkor szellemileg sem mondhatóak kevésbé aktívnak, sokat gondolkoznak, analizálnak.

Szerelmüket illetően hibájuk még, hogy halogatják a döntéseik meghozatalát, illetve hajlamosak rá, hogy nagyon hamar felhúzzák magukat – a feszültséget pedig nyilván az aktuális partneren vezetik le.

Ha képesek úrrá lenni ezeken a hiányosságokon, akkor gyengéddé, könnyeddé és szórakoztató partnerré válnak.

Milyen nőket kedvel?

Nincs kifejezett zsánere, mindig más tulajdonságokat keres a nőkben, hogy aztán mindenkit alaposan kiismerhessen, míg végül úgy érzi, senki sem tud újat mutatni neki.

Egy gyengéje azonban van: imád beszélni. Így aztán olyan nőt választ szívesen maga mellé, aki kiváló hallgatóság.

Nem elégszik meg azonban azzal, hogy csodálattal figyelik történeteit, igényli, hogy partnere szellemileg kapcsolódjon hozzá, tehát mélyenszántó beszélgetéseket folytathasson vele.

Emellett szükséges, hogy aktuális kedvese türelmes legyen. Nem csupán véget nem érő monológjai miatt, hanem azért is, mert meglehetősen hangulatember, aki hirtelen fellelkesül, majd elkeseredik. A tökéletes nő számára anyatípus, türelmes és intelligens.

Ezekkel biztosan elriasztod

Ha el akarod venni az ikrek kedvét az udvarlástól, akkor nagyon egyszerű a dolgod: ne hagyd szóhoz jutni. Nem szereti, ha nem ő van a középpontban, de ezt még csak-csak eltűri. Ám azzal örökre magadra haragítod, ha félbeszakítod a történetmesélés közben.

Nem szerzel pluszpontot azzal sem, ha mindig mindent túl komolyan veszel. Ők lazák, könnyedek, sokak számára gyerekesek, de mivel a levegő az alapelemük, nem is lehetnek másmilyenek.

Egyszóval ne számíts rá, hogy ő lesz az, aki rohamléptekben halad az élet nagy dolgai felé sőt, ha erre sarkallod, azzal kifejezetten idegesíted.

Mivel mindenre nyitott, érdeklődő, a monotonitást, az unalmas hétköznapokat ki nem állhatja. Az ő szemében nem szerencsés, ha te ezeket kifejezetten kedveled.

Ezzel viszont garantáltan megfogod

Mivel imádják a változatosságot, ezért nagyon szerencsésnek mondhatja magát az, aki hosszú évekre maga mellett tudhat egy ikrek férfit. Kulcsszó szívéhez az újdonság, a megújulásra való képesség.

A korábbiaknak megfelelően leveheted a lábáról, ha áhítattal hallgatod, extra pluszpont, ha neked is olyan történeteid vannak, amikkel kiegészítheted az ő sztoriját. Mivel vonzza az ismeretlen, szívesen utazik, szeretné megismerni az egész világot.

Ezek alapján imádni fog, ha szívesen túrázol, vágsz bele kalandos utakba, vagy ehhez a témakörhöz kapcsolódik a munkád.

A lényeg, hogy kötődj valamilyen formában az utazáshoz, mert az ikrek olyan partnert fog választani, aki nyitott az ő céljaira. Ha ezek mellett spontánnak is mondhatod magadat, borítékolhatod a sikert!

Mit vár el a kapcsolatban?

Mindenekelőtt rugalmasságot és türelmet. Utóbbiról már volt szó, ám ez a fontos szempont nem minden esetben tudatosul az ikrekben. Gyakran nem méri fel, mekkora türelem kell ahhoz, hogy hangulatváltozásait, hirtelen támadt lelkesedését, ötleteit jó szemmel nézzük sőt, támogassuk is.

Persze erre a hibájára nem szabad túl gyakran figyelmeztetni, ezért olyan szerencsés, ha te is kellően könnyed és rugalmas vagy.

Ugyan nem feltétlenül köti az orrodra, de imádja a gyengédséget, a törődést, az odaadást. Szereti, ha gyermeteg énjét nem csak kötetlenségében élheti ki, hanem talál maga mellé egy igazi anyatípust, aki a lelkét is pátyolgatja, simogatja, és mindenekelőtt bátorítja, ha nehézség elé érkezik.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást