Így nyerheted el a Bika szerelmét

Így nyerheted el a Bika szerelmét

Címlap / Életmód / Ezotéria / Így nyerheted el a Bika szerelmét

Sorozatunk következő részében a bika férfiakat ismerheted meg közelebbről. A jegy szülöttei különleges temperamentumú, megosztó személyiségek, így aztán a szerelmet illetően is meglehetősen összetettek. Nézzük, hogyan hódíthatsz meg egy bika férfit!

Milyen a szerelme?

A bika férfiak imádják a kényelmet, mindent megtesznek a jólétért, és ez igaz a kapcsolatukra is.

Sokat és keményen dolgoznak azért, hogy szerelmüknek, családjuknak mindent megadhassanak, de az is elsődleges szerepet játszik életükben, hogy az áhított színvonalat saját maguk számára is biztosítsák.

A szerelemben megértőek, törődőek, általában nem okoz nekik problémát, hogy a nehezebb természetű nőkkel is könnyedén kijöjjenek.

Ugyanakkor egy dologból nem engednek: konzervatívságukhoz ragaszkodnak.

Meglehetősen makacsak is, amit a fejükbe vesznek, azt elérik, legyen szó hódításról, vagy akár a másik fél átformálásáról, megváltoztatásáról.

Milyen nőket kedvel?

A bikáknak többnyire jelentős a szépérzékük, gyakran kerülnek ki soraikból művészek. Emiatt a nők közül is a legszebbeket szeretnék maguknak megszerezni.

Úgy vélik, az igazi szerelemért megéri megdolgozni, ezért aztán nem félnek a legvonzóbb hölgyek között válogatni, nekik kitartóan udvarolni.

Nem szeretik a könnyen kapható nőket, a bikák ugyanis szinte kivétel nélkül hosszútávra terveznek, fontos számukra az érzékiség és a szerelem.

Emiatt aztán úgy vélik, ha túl könnyen megkapják a nőt, akkor előfordulhat, hogy más lecsapja majd a kezükről.

Inkább azokat a nőket kedvelik, akik képesek alárendelni magukat akaratuknak, tehát akiket irányíthatnak – ez is konzervatívságukból ered.

Ezekkel biztosan elriasztod

A bikát a legkönnyebben határozottsággal tudod elriasztani, azzal, hogy két lábbal állsz a földön, és mindent biztosítasz magad számára.

Ez sokak számára furcsa, hiszen manapság a többség úgy véli, hogy a nőknek is gondoskodniuk kell magukról, de a bikák jobban kedvelik, ha ők lehetnek a nagybetűs férfiak, a nők pedig a nagybetűs nők, ahogy az régen is volt.

Nem szeretik azt sem, ha a partnerük nem ad magára átlag fölött, számukra a szépségbe nem csak az tartozik, amit a természet adott, hanem pl. az igényesség és az öltözködés is alapvetően fontos.

Mindent megterveznek, ezért elriasztod, ha te akarsz irányítani, vagy, ha sietteted az ismerkedést, őt magát.

Ezzel viszont garantáltan megfogod

Egész biztosan elnyered a szerelmét, ha elfogadod, hogy ő az irányító fél.

Természetesen nem kell egy bika oldalán középkori körülményeket elképzelni, de minden döntést, lépést úgy kell irányítanod, hogy azt higgye, igazából az ő tervei valósulnak meg.

Könnyen megérintheted a szívét, ha érdekel és szereted a művészetet, ügyelsz a külsődre, és nyugodt alaptermészetű vagy.

Egy bika mellett bátran lehetsz romantikus sőt, sokkal jobban kedveli a gyengédebb gondolatokat, érzelmeket, mintha háttérbe szorítanád ezt az énedet.

A dolgod tehát alapvetően igen egyszerű: hagyd, hogy férfi lehessen melletted, te pedig hozd az igazán nőies mivoltodat.

Mit vár el a kapcsolatban?

A bika mindenekfölött elvárja a hűséget, emiatt előfordulhat, hogy féltékenységgel számolnod kell.

Ugyanakkor ő nem kifejezetten díjazza, ha a gyanú árnyékába kerül, mert számára alapvető, hogy nem néhány hónapra, de nem is pár évre tervezünk, ha szerelemről van szó.

A biztonságra törekszik, ezért el is várja, hogy ne adj okot a féltékenységre – egy bikát féltékennyé tenni a lehető legrosszabb taktika, függetlenül attól, hogy még csak ismerkedtek, vagy már régóta egy párt alkottok.

Mivel alapvetően családcentrikus, elvárja, hogy társa ne csak nagybetűs nő, hanem nagybetűs anya is legyen, de ennek teljesítéséhez minden szükséges körülményt biztosít.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást