Így lesz nyár az otthonodban is – 10 dekorációs trükk

Így lesz nyár az otthonodban is – 10 dekorációs trükk

Címlap / Otthon / Dekor / Így lesz nyár az otthonodban is – 10 dekorációs trükk

Ehhez képest a nyár egy kicsit unalmasnak, egyszerűnek hat, hiszen a nyaralást leszámítva nem sok izgalmas vár ránk a szezonban – legalábbis a lakberendezést illetően. Szerencsére azért van rá mód, hogy az év legforróbb hónapját is becsempészd az otthonodba!

Vidám kiegészítők

Az üde és feltűnő színek a legjobbak arra, hogy célzottan átalakítsd az otthonod hangulatát. Akár beltér, akár terasz, néhány színes bútor, vagy asztalra tett dekoráció garantáltan új fényben tünteti fel az otthonodat.

Esti fények

A lámpások és fényfüzérek hamisítatlan nyári hangulatot kölcsönöznek a kertbe, a teraszra, de még a nappaliba is. Ha a lehető legkevesebbet szeretnél velük foglalkozni, akkor szabadtéren válassz napelemes változatokat, amik automatikusan felkapcsolnak akkor, ha beköszönt a szürkület. 

Kényelmes hinták

A kényelmes kiülők kihagyhatatlan részét képezik a nyári hangulatnak, de ezeket akár az otthonodba is becsempészheted. A fellógatható hintákba, fészekhintákba télen és nyáron is jó bekuckózni, és az adott évszakra szabni sem lehetetlen ezeket a kiegészítőket: a hideg hónapokban a vastag plédek, puha párnák, nyáron a vékonyabb textilek és élénkebb színek lesznek a segítségedre.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást