Párkapcsolat / Szerelem

5 ok, amiért egy nőnek foglalt férfi kellhet

5 ok, amiért egy nőnek foglalt férfi kellhet

Figyelmesebbek tudnak lenni

Aki nős, vagy élettársi kapcsolatban él, az minden bizonnyal tudja, mit igényel a partnere, hiszen eljutott vele egy komolyabb szintre.

Azok, akik kifejezetten férjekre hajtanak, úgy vélik, az ilyen férfiak udvariasabbak, figyelmesebbek, mint a hosszú távú kapcsolatokban kevésbé rutinos társaik.

Nyilván nem lehet általánosítani, és nem túl szép kifejezés, de azt gondolják, ezek a férfiak már „be lettek idomítva”, köszönhetően feleségüknek.

Az ilyen férfiak többnyire igyekeznek nem elkövetni azokat a hibákat, amikért otthon duzzogás, vagy szemrehányás jár, elvégre nem azért választanak maguk mellé szeretőt, mert vele is konfliktusokba keverednének.

Ebből adódik, hogy figyelmességük, türelmük legjavát általában nekik tartogatják – ami nyilván nem is olyan nehéz hetente, kéthetente néhány óráig.

Velük könnyű kalandozni

Ugyan ez a tévhit kering a köztudatban, valójában egyáltalán nem csak a férfiak azok, akik időnként kizárólag kalandokra vágynak.

Márpedig, ha a szex jó, és mindkét fél egyedülálló, sokszor kézenfekvő, hogy megtörténik a továbblépés, és hivatalos kapcsolattá lép elő a viszony.

Azonban akadnak olyan életkorok, élethelyzetek, amikor erre egyszerűen nem vágyik az ember.

Mintegy kézenfekvőnek tűnik, hogy ilyenkor foglalt partnert válasszunk, vagy legalábbis ne visszakozzunk azonnal, ha a vonzalom adott, ám a férfi nős.

Mivel a legtöbb férj nem vágyik többre, mint szexre, esze ágában sincs otthagyni a feleségét, vagy éppen a családját, majdnem kockázatmentes velük a kalandozás. Persze csak átvitt értelemben, hiszen itt a kockázatok más színtereken tűnnek fel.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást