Párkapcsolat / Szerelem

Hatalmas tévedés! 8 dolog, amiről minden nő azt gondolja, hogy bejön a pasiknak

Hatalmas tévedés! 8 dolog, amiről minden nő azt gondolja, hogy bejön a pasiknak

7/8 Túl sok mű tökéletesség

Először is szögezzük le: olyan legyen a külsőd, amilyennek te szeretnéd. Ahogy te jól érzed magad. Ha szereted a műszempillát, a póthajat, a sminkeket és a műkörmöket, nyugodtan viseld őket; de csakis és kizárólag ebből az okból kifolyólag tedd!

Azért, hogy jobban tetssz a férfiaknak, és hogy vonzóbb, dögösebb nőnek tartson a környezeted, kár magadra erőltetned ezt a képet, hiszen a pasikat valójában ez egyáltalán nem fogja meg.

Ők nem azt szeretik, ha valaki tökéletes Barbie-babára hasonlít 0-24-ben, és reggeltől estig hibátlan sminkben pompázik, hanem azt csípik, ha egy nő kisugárzásából is látszik, mennyire magabiztos és elégedett magával! A valódi természetesség csinosabb, mint a hamis tökéletesség. 

8/8 Kihívó ruhadarabok

Ha bemész egy szórakozóhelyre, azt láthatod, hogy a nők többsége miniszoknyában, magas sarkúban és mélyen dekoltált ruhadarabban táncol – életkortól függetlenül.

Sokan azért választják ezt az összeállítást, mert úgy vélik, így könnyebb észrevenni őket, és a férfiak érdeklődését is felkelthetik, hiszen a nőiességükre irányítják a figyelmet.

Ez valóban érdekes lehet annak, aki csak egyéjszakás kalandot keres, de egy olyan pasinak, aki hosszabb távra tervez, ezek inkább negatívumnak számíthatnak.

És most nem csak a diszkókról beszélünk! A mélyen kivágott pólók a hétköznapokban sem túl vonzóak a szemükben, ahogy a nagyon rövid nadrágok vagy rendkívül magas sarkak sem. A visszafogottsággal messzebb juthatsz, ha valódi párkapcsolatot keresel.

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást