Párkapcsolat / Szerelem

Hatalmas tévedés! 8 dolog, amiről minden nő azt gondolja, hogy bejön a pasiknak

Hatalmas tévedés! 8 dolog, amiről minden nő azt gondolja, hogy bejön a pasiknak

1/8 Mindenre igent mondani

Volt már olyan, hogy egy férfi kedvéért szinte mindenre igent mondtál? Hawaii pizzát vacsoráztál vele, pedig nem is szereted az ananászt, beleegyeztél egy hétvégi kiruccanásba a baráti társaságával, pedig egyáltalán nem kedveled őket…

Sokan azt gondolják, ha a másik kéréseire mindig igent mondanak, azzal jó pontokat szereznek maguknak, és meg tudnak felelni az elvárásoknak.

De az igazság az, hogy ezzel a viselkedéssel sajnos majdnem mindig ennek az ellenkezőjét éred el, hiszen egy idő után a férfiak számára unalmassá válhat egy ilyen felállás, és akár azt is gondolhatják, hogy nincsenek saját gondolataid, vágyaid.

Mutasd meg neki, ki vagy valójában, hiszen a személyiséged varázsával tudod levenni őt a lábáról! Ha valami nem tetszik, muszáj nemet mondanod, mert a határokat még a kapcsolat elején fel kell állítani.

2/8 Elérhetetlenné válni

A randizás világában gyakori taktika az, hogy az emberek egy kicsit elérhetetlennek mutatják magukat, és elrejtik a valódi érzéseiket. Azt a látszatot keltik, hogy értük bizony meg kell dolgozni, és nem lehet csak úgy meghódítani őket, hiszen amúgy rengeteg udvarlójuk van, és kizárólag a legjobb mellett kötelezik el magukat.

Minimálisan még akár működhet is ez a játék, de ha egy férfi azt tapasztalja, hogy a partnere szinte sosem válaszol időben az üzenetekre és nem kezdeményezi a beszélgetéseket, találkozókat, akkor inkább tovább áll, hiszen úgy érzi, a másik nem érdeklődik iránta.

Ne rejtegesd az érzéseidet, hiszen az őszinteség ezen a téren is célravezetőbb!

Aki kizárólag azért udvarol neked, mert a vadászösztöne azt súgja, az úgyis tovább fog állni rövid időn belül.

1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást