5+1 női praktika, amiért odavannak a férfiak

5+1 női praktika, amiért odavannak a férfiak

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 5+1 női praktika, amiért odavannak a férfiak

Az „Sz” betűs szó

Egy jól időzített „szeretlek”-kel nem lehet mellé nyúlni. De ehhez tényleg az kell, hogy ne kapkodj el semmit. Bár a nők többsége meg van győződve arról, hogy meg kell várni míg a pasi mondja ki először, de mire eljuttok idáig, már úgyis egy stabil kapcsolatban vagytok, így szinte teljesen mindegy, hogy ki mondja ki először a bűvös szót. Semmi veszítenivalód nincs, viszont a szerelmed tudni fogja, hogy nem félsz őszintének lenni és kimondani, amit érzel.

Testbeszéd

Na igen, kevés pasi tud ellenállni a női testbeszédnek. De még mielőtt arra gondolnál, hogy ehhez mély dekoltázst kell villantanod, akkor nagyon tévedsz.

A férfiak odáig vannak a titokzatos nőkért, akiket szinte lehetetlen megszerezni, így leginkább akkor leszel nyeregben, ha bevetsz egy csábos nézést, mélyen a szemébe nézel, majd elkapod a tekintetedet. Ebből tudni fogja, hogy érdekled, viszont nem bízza el magát attól, hogy egész este csak őt bámulod.

Magánszféra

A szerelmed egyszerűen imádni fog, ha megadod neki a szabadságot, persze normális keretek között. Légy laza és hagyd, hogy élje a saját életét, ne akarj minden percéről tudomást szerezni, mert ez megmérgezheti a kapcsolatotokat.

És miért is kellene tudnod mindenről? Ő is és te is önálló, független ember vagy. Egy este a haverokkal, vagy egy nyaralás nélküled még nem a világvége, ráadásul minél jobban szabadjára engeded, annál jobban fog hozzád ragaszkodni.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást