4 hidegrázó jel, hogy női pszichopatával van dolgod

4 hidegrázó jel, hogy női pszichopatával van dolgod

Címlap / Életmód / Lélek / 4 hidegrázó jel, hogy női pszichopatával van dolgod / 2. oldal

Az irigység és a személyes alkalmatlanság hajtja

A lelke legmélyén, bármennyire másképp hat is a felszínen, a női pszichopata valójában nem szereti önmagát. De szimpátiát érezni vele nem könnyű. Akármit teszel érte, akármit adsz neki, hálátlan marad.

Valószínűleg rendkívül irigy, és mindent meg akar szerezni, amit akar, mivel úgy véli, hogy az élete során nagy igazságtalanság érte, ezért bármi kijár neki.

Amit akar, lehetetlen elérni: miért nem döngetik be a filmgyártók az ajtaját? Miért nincsenek hosszú lábai? Bármit ér is el az életben, mindig többet és többet akar, mindig talál okot rá, amiért kijár neki a sajnálat.

Vigyázz, ha bizalmas információként pletykákat súg a füledbe! Ugyanazokat a történeteket meséli el másoknak is, amelyek közül sok féligazság vagy akár teljes hazugság is lehet.

Szeretetképtelenség

Pszichopatikus vonásai közül a legpusztítóbb és legkárosabb az lehet – zárja tapasztalatait Rule – hogy a pszichopata nő képtelen bárkit is szeretni. Még a saját gyermekét is. Ez a belső tehetetlenség pedig minden egyes kapcsolatának a végét idézi majd elő.

Oldalak: 1 2

»

2 hozzászólás

 • dr.Józsa Zoltán
  2021.08.03., 11:29

  Oda neki az oroszlánt is!!

  Válasz
 • Maridolna
  2021.08.03., 16:44

  Ismerek egy ferfi pszihopatat, nem hiszem hogy felul tudja mulni egyetlenegy noi azt az embert!!!!

  Válasz

Írj egy hozzászólást