Nemhogy foglalt, nős a pasi, akivel randizol? Ezek a jelek teszik egyértelművé a helyzetet

Nemhogy foglalt, nős a pasi, akivel randizol? Ezek a jelek teszik egyértelművé a helyzetet

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Nemhogy foglalt, nős a pasi, akivel randizol? Ezek a jelek teszik egyértelművé a helyzetet

Nem mindenkiről derül ki első ránézésre, hogy foglalt – de nem is kell. Azonban az egyik legtisztességtelenebb dolog úgy randizni valakivel, hogy nem árulod el, igazából van valakid. Mégis sokszor előfordul, hogy az emberek gond nélkül hazudnak a kapcsolatok elején, egészen addig, amíg teljesen biztosnak érzik a pozíciójukat. Honnan tudhatod, hogy akivel randizol, jó eséllyel nős?

Meglepő helyekre visz randizni

Ha nem a végtelenségig romantikus férfiről beszélünk, akinek minden vágya elbújni a nagyvilág elől, akkor sanszos, hogy azért választ eldugott helyeket, hogy titokban tarthassa a kapcsolatotokat.

Haza nyilván nem vihet, hiszen ott a felesége – vagy, ha nincs, egész biztosan látod az otthoni körülményekből, hogy nem egyedül él. Hacsak nincs egy legénylakása (amiről azért szintén kiderül, hogy nem ott éli a mindennapjait), akkor kénytelen hotelekbe, és eldugott éttermekbe, helyszínekre vinni.

Saját otthona környékén nem igazán mutatkozhat, nehogy összefussatok egy ismerősével, és az sem éppen könnyen kivitelezhető, hogy komolyabb randit szervezzetek magatoknak, pl. egy távolabbi kiállítás megtekintése, vagy akár egy komplett délután valamelyik wellness központban.

A randijaitok jellemző módon titokzatosnak hatnak, nem kifejezetten hosszúak, és valószínűleg nem is túl költségesek.

Nem akar nyomot hagyni

Aki félrelép, az nyilván semmilyen szinten sem szeretne árulkodó nyomokat hagyni, amikből akármelyik fél következtethetne arra, hogy nincs egyedül. Emiatt van az, hogy a ti randijaitok általában alacsony költségvetésűek, és a partnered jó eséllyel készpénzzel fizet.

Ha közös kártyát használ a feleségével, akkor nem szeretné, ha a kimutatásból, netbankból rájönne, hol múlatja az időt. Az sem megoldható, hogy szórja a pénzt, hiszen a háztartásból hiányzik az extra kiadás, és ez a legtöbb feleségnek néhány hónapon belül biztosan feltűnik.

De máshogy is észreveheted, ha titkolózni akar: jó példa erre a közösségi média. Ha nincs fenn, az a könnyebb megoldás részéről.

Ha azonban ő is regisztrált, nagyon minimális mértékben használja a portált.

Nincs fenn képe, nincs megadva személyesebb adata. Vagy, ha mégis, gondosan ügyel rá, hogy ne legyetek ismerősök, illetve ne láthasd milyen képeken szerepel.

 

Túlságosan kiszámíthatatlan

Mindenképpen gyanakodhatsz, ha a férfi túlságosan kiszámíthatatlan.

Nem arról van szó, hogy nem árul el mindent azonnal magáról, vagy, hogy időnként lemond egy találkát – ha nem esik túlzásba, nem fordul elő túl gyakran, akkor ezek teljesen elfogadhatóak és normálisak.

Azonban, ha úgy tűnik, totálisan spontán, saját kénye-kedve szerint szervezi meg a találkáitokat, akkor az több, mint gyanús. Hiszen mi állhat ennek a hátterében?

Valószínűleg a feleség programja, amihez nyilván alkalmazkodnia kell ahhoz, hogy ne bukjon le.

Azt tervezte, hogy este nem tudtok összefutni, de a feleségének túlóráznia kell, így fel tud szabadítani ő is egy kis időt… Már rég megbeszéltetek egy randit, de a felesége nem tud elmenni edzésre, mert lebetegedett, ő sem tud eljönni otthonról, kitalál hát egy mesét számodra. Amit te ebből látsz: spontán megszervezett randik, váratlanul lemondott találkozók.

Csak bizonyos napszakokban elérhető

Szintén gyanús, ha csak bizonyos napszakokban tudsz vele kommunikálni. Például nappal, amikor a munkahelyén van, rendszeresen és hosszasan válaszolgat, ellenben esténként, éjszaka vagy teljesen elérhetetlen, vagy csak pár szót ír válasz gyanánt.

Érthető a magyarázat: amikor a feleségével tölti az időt, nyilván nem fogja lebuktatni magát azzal, hogy hosszasan írogat neked. Egy-egy rövid mondatot el tud küldeni, de terjengőslevelezésre nincs lehetősége.

Emellett előfordulhat, hogy más fajta ritmusosságot is fel tudsz fedezni a válaszaiban. Például a hétköznapok többségében nem válaszol, ám rendszeresen, minden héten ír ugyanabban az időpontban.

Ennek oka szintén egy fix program lehet, amikor vagy ő hagyja el a családi fészket, vagy a felesége, a lényeg, hogy nem közösen töltik az időt.

Ez nyilván nem törvényszerű, hiszen nem mindenkinek van lefixált heti programja, de ugyancsak előfordulhat, és gyanúra adhat okot.

Nem marad sokáig, főleg nem este

Egy nős férfi nyilván nehezen tudja kivitelezni, hogy hosszabb időre elszakadjon otthonról, illetve, hogy este ne menjen haza.

Persze ezt a jelet meglehetősen nehéz kiszúrni, hiszen a kapcsolat elején senki sem akarja a másikra ráerőltetni az ott alvást, vagy éppen azt, hogy egy komplett hétvégét közösen töltsetek.

A többség finoman puhatolózik, próbál nem túl rámenős, vagy tapintatlan lenni, ezért van az, hogy ezek az utólag annyira logikus jelek nem tűnnek fel. Az viszont gyanús lehet, ha a férfi teljesen elzárkózik a továbblépés minden szintjétől, holott jól láthatóan szeret veled lenni és fontos vagy neki.

Ha mégis sikerül úgy alakítania a dolgokat, hogy veled alszik, akkor nem spontán jön neki az ötlet, hanem jó előre bejelenti és lefixálja, melyik időpont alkalmas neki. Ha valóban más körülmények zavarnák, dönthetne a folytatás mellett akár egy jól sikerült randi után, ami sokkal logikusabb is lenne részéről.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást