Nemcsak a szövetkabát lehet nőies! Karcsúsított sportos télikabátok

Nemcsak a szövetkabát lehet nőies! Karcsúsított sportos télikabátok

Címlap / Fókuszban / Nemcsak a szövetkabát lehet nőies! Karcsúsított sportos télikabátok

Nem kérdés, hogy a hideg időben az outfit meghatározó eleme a télikabát, mely akár egy basic nadrággal és cipővel önmagában megállja a helyét. A divat állandó változásban van, éppen ezért számtalan fazonból válogathatsz, hogy kiemeld nőies vonásaid.

Színes télikabát

Felejtsd el, hogy csak a szövetkabát lehet nőies! A budmil kínálatából válogatva nem csak megkoronázod a kinézeted a zord hideg napokon, de melegen is maradsz. Praktikus és divatos darabokban vészelheted át a zord hétköznapokat. Valami olyasmire vágyik mindegyikünk, amit minden nap viselhetünk, mégis különleges. Egy alapot, ami nem unalmas, hanem amely az egész megjelenést meghatározza és feldobja. A budmil színes kollekciójával pillanatok alatt feldobhatod még a hangulatod is, amint kilépsz az ajtón.

Télikabátok: budmil

Praktikus budmil télikabát

Nincs vonzóbb a homokóra alaknál, a budmil legújabb télikabátjai pedig pont erre helyezik a hangsúlyt. A hosszú fazonú, elől két cipzárral is rendelkező meleg steppelt darabok melegen tartanak és egyszerre követik tested vonalát. Ezeket akár övvel is összecsatolhatod a derekadon. A több színben elérhető kabátok praktikusak is, hiszen ujjukon szélvédők óvnak a makacs hideg szelek ellen, a lecsatolható kapucni prémes díszítését pedig pillanatok alatt le és felteheted, ahogy éppen a szetted kívánja. Akár a rövidebb, sportosabb de mégis csajos fazont választod, akár egy hosszabbra szavazol, biztos megtalálod a neked legjobban álló színt és típust.

És van egy jó hírünk is: ha megtetszett valamelyik modell, most egy kis kedvezménnyel szerezheted be a kiszemelt darabot. A BUDMIL10KABAT kuponnal 10% kedvezményt kapsz, melyet a teljes árú kabátok vásárlásánál használhatsz fel november 2. és 30. között!

A kollekciót a https://budmil.eu/uj weboldalon éred el!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást