Párkapcsolat / Szerelem

Gyengédség és ajándékok? Három nem hétköznapi jel, hogy szakításon töri a fejét

Gyengédség és ajándékok? Három nem hétköznapi jel, hogy szakításon töri a fejét

Ajándékokat vesz neked

Természetesen nem kell aggódnod emiatt, ha egyébként úgy tűnik, minden rendben van köztetek, és időnként – még, ha nem is túl gyakran, de – meg szokott lepni néhány aprósággal. Azonban nagyon gyanús a meglepetések sora abban az esetben, ha egyáltalán nem jellemző rá az efféle kedveskedés. Az ajándékozás egyfajta ellensúlyozás alelkiismereteés a kapcsolatotok között.

Minden bizonnyal valami olyat tett, vagy olyasvalamire készül, amivel tudja, hogy megbánthat téged, és kompenzálásképpen nyugtatja saját magát az ajándékozással.

Persze, ezzel nem változtat igazán semmin, de valahogy úgy érzi, tett azért, hogy béke legyen köztetek, a kapcsolatotokban, és a tőle telhető legjobbat hozza – elvégre a múlton, vagy éppen az érzelmein nem fog tudni változtatni.

Gyengédség és ajándékok? 3 nem éppen hétköznapi jel, ami arra utal, hogy szakításon töri a fejét

Túlzó módon gyengéd és figyelmes

Akárcsak az ajándékok, úgy a túlzásba vitt gyengédség is jelentheti azt, hogy valami nem stimmel a kapcsolatotokban. Ez különösen igaz akkor, ha furcsa élethelyzetben tapasztalod az effajta törődést a szerelmedtől, vagy esetleg kötni tudod valamihez: például egyáltalán nem biztos, hogy azért extrém figyelmes veled, mert már megint túlóráznia kellett – sokan ilyen esetekben éppen hullafáradtan és nyűgösen esnek haza.

Természetesen, ha egyébként valamilyen programot kellett lemondanotok az extra teendői miatt, és ezért megpróbál kiengesztelni egy meglepetés vacsorával, az egészen más tészta. De, ha teljesen váratlanul törnek rá ezek az érzések, és utána jól láthatóan ismét mogorva lesz veled, akkor az sajnos lehet rossz jel is.

Vívódik legbelül, mert nyilvánvalóan szeret, csak ez a szeretet már lehet, hogy nem elegendő ahhoz, hogy boldogok lehessetek együtt.

Emiatt kompenzálni szeretné a gondolatait, érzéseit, szeretne törődni veled, közben viszont képtelen elvonatkoztatni attól, ami zajlik benne, és ezért érezheted azt, hogy túlságosan is hullámzó a hangulata.

Nagyon fontosnak érzi, hogy nyilvánosan „szerepeljen” veled

Sajnos a hihetetlenül szenvedélyesen és jól induló kapcsolatok is véget érhetnek sőt, készültek olyan kutatások, amik arra világítottak rá, hogy ezek a viszonyok nagyobb arányban végződnek szakítással. Szemben azokkal a kapcsolatokkal, amiket a felek fokozatosan építettek fel, és nem érezték szükségességét, hogy az egész világnak megmutassák, mennyire szerelmesek.

Gyengédség és ajándékok? 3 nem éppen hétköznapi jel, ami arra utal, hogy szakításon töri a fejét

A nászutas időszaknak nevezett szakaszon minden kapcsolat átmegy. Ekkor teljes a rózsaszín köd, tényleg nem létezik senki és semmi a másikon kívül, azonban ennek az időszaknak vége szakad. Logikus lenne arra következtetni, hogy boldogabbak lesznek azok, akiknél tovább tart, de úgy tűnik, ez nem igaz.

Mindennek hátterében az áll, hogy a „túlzásba vitt” érzelmek elfedik a hétköznapi gondokat és a másik személyiségét – annak negatív vonatkozásaival együtt. Ilyen helyzetben is derült égből villámcsapásként jöhet a szakítás, ugyanis előzőleg jóformán semmi nem utalt arra, hogy nem illetek össze hosszútávon.

Ahogy lecseng a kezdeti fellángolás, előtérbe kerülnek a személyiségetek hátrányos vonásai, illetve előfordulhat, hogy a szerelmed csupán egy-egy vonzó tulajdonságod miatt zúgott teljesen beléd. Ez azonban évek múltával sajnos nem elegendő ahhoz, hogy boldog és kiegyensúlyozott legyen a kapcsolatotok.

Szóval, a későbbiekre vonatkozóan intő jel lehet az is, ha nagyon lényegesnek érzitek, hogy nyilvánosan turbékoljatok, és mindenkinek megmutassátok, mennyire szeretitek egymást. Persze, az is hátrányos, ha folyton bujkáltok és soha senki nem láthat titeket kézen fogva – ennek éppúgy vannak veszélyei. Azonban, ha különösen fontos számotokra, hogy a környezeteteknek, akár távoli ismerősöknek is mindenáron megfeleljetek, az már sajnos előrevetíthet egy nem túl ideális jövőképet.

Képek forrása: Ivanko1980/Depositphotos.comMilanMarkovic/Depositphotos.com

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást