Egészség / Életmód / Hírek

Ezért nem fogja megváltoztatni az mRNS-oltás a DNS-edet

Ezért nem fogja megváltoztatni az mRNS-oltás a DNS-edet

A különbség a DNS és az mRNS között

A DNS létfontosságú információt tárol az emberi szervezetről. Kettős szálú, nagyon hosszú, és a sejtmagban található. Az mRNS egyszálú, a DNS egy nagyon kicsi részének másolata. Jellemzően rutinszerűen készül a sejtmag belsejében, de aztán kikerül a sejt külső részébe, hogy az általa legyártott utasítások „olvashatók” legyenek a sejt számára, és olyan fehérjék készüljenek általa, amelyek létfontosságúak a sejt számára a túléléshez.

Az mRNS-t tehát a szervezet gyártja, gyakorlatilag olyan utasítást tartalmaz, aminek segítségével a test maga gyárt fehérjét.

Ugyanezt teszi az mRNS-vakcina is: utasítja a szervezetet, hogy olyan immunválaszt termeljen, ami az adott patogén (jelen esetben a koronavírus) ellen megfelelő. Ha ez a patogén bekerül a testbe, a szervezet felismeri, hála az mRNS által kódolt információknak, és képes védekezni is ellene.

Oldalak: 1 2 3 4

1 hozzászólás

  • Avatar
    Berta Ilona
    2021.01.19., 09:50

    Én már hozzá szóltam, korában! Először is köszönöm, a minden napi küldeményt részemre! Horoszkóp, és minden hasznosakat! Én nem élek ezzel a vírusos oltással.! Magam vagyok az orvosa! Télen, nyáron.. indig is kesztyűbe járok! Bárhova, szükséges.. saját tollamat használom! Soha nem fogom meg, idegen helyen, a kilincseket, ha véletlen kesztyű nincs kéznél. Mindig a könyökömmel, nyitom! Imádok túrázni! MAGYAR TERMÉSZETBARÁT SZÖVETSÉGNEK, VAGYOK..17. éve a tagja! Hív az erdő, nyugalom , csend, béke honol.!Csapattársaimmal, megyünk sokszor csak 14. km. t távot. és 350. szint. et.. Ez éltett engem.. Mozogni, mozgás, ajánlom, ki maga módján! Soha nem késő.! Bizony érdemes.! Nem vagyok a gyógyszer szedésnek a híve, nem mérgezem szervezettem.. Vigyázok magamra! Kívánok, önöknek jó egészséget, örömet,boldogságokat, és amit szeretnének teljesüljön.! Mert csodás az élet, érdemes élni, de tenni is kell érte! Tisztelettel, és köszönettel.!

    Válasz

Írj egy hozzászólást