Egészség / Életmód / Hírek

Ezért nem fogja megváltoztatni az mRNS-oltás a DNS-edet

Ezért nem fogja megváltoztatni az mRNS-oltás a DNS-edet

Az oltással kapcsolatban rengeteg elvakult konteó jelent meg (a személyes kedvencem az, hogy Bill Gates 5G-re aktivizálódó mikrochipeket akar mindenkibe ültetni, hogy aztán ő irányíthassa az egész emberiséget – kifejezetten reálisan hangzik, ugye). Az amiatti aggódás, hogy az mRNS megváltoztatja a DNS-ünket, nem feltétlenül tartozik a legmerészebbek közé.

Sokan nem értik pontosan, hogyan működik az oltás, és azt sem, hogy a DNS-be nem olyan egyszerű csak simán beleszólni. A legtöbb ember valószínűleg attól tart, hogy egy számára ismeretlen genetikai anyag kerül a szervezetébe, ami megváltoztatja majd a saját genetikai anyagának felépítését.

Az mRNS és a DNS között azonban fontos különbségek vannak.

Oldalak: 1 2 3 4

1 hozzászólás

  • Avatar
    Berta Ilona
    2021.01.19., 09:50

    Én már hozzá szóltam, korában! Először is köszönöm, a minden napi küldeményt részemre! Horoszkóp, és minden hasznosakat! Én nem élek ezzel a vírusos oltással.! Magam vagyok az orvosa! Télen, nyáron.. indig is kesztyűbe járok! Bárhova, szükséges.. saját tollamat használom! Soha nem fogom meg, idegen helyen, a kilincseket, ha véletlen kesztyű nincs kéznél. Mindig a könyökömmel, nyitom! Imádok túrázni! MAGYAR TERMÉSZETBARÁT SZÖVETSÉGNEK, VAGYOK..17. éve a tagja! Hív az erdő, nyugalom , csend, béke honol.!Csapattársaimmal, megyünk sokszor csak 14. km. t távot. és 350. szint. et.. Ez éltett engem.. Mozogni, mozgás, ajánlom, ki maga módján! Soha nem késő.! Bizony érdemes.! Nem vagyok a gyógyszer szedésnek a híve, nem mérgezem szervezettem.. Vigyázok magamra! Kívánok, önöknek jó egészséget, örömet,boldogságokat, és amit szeretnének teljesüljön.! Mert csodás az élet, érdemes élni, de tenni is kell érte! Tisztelettel, és köszönettel.!

    Válasz

Írj egy hozzászólást