40 fölött is lehetsz szexi és trendi – Mutatjuk a legjobb tippeket

40 fölött is lehetsz szexi és trendi – Mutatjuk a legjobb tippeket

Címlap / Stílus / Divat / 40 fölött is lehetsz szexi és trendi – Mutatjuk a legjobb tippeket

A kor csak egy szám

Az áruházak legújabb kollekciói között válogatva eszedbe juthat: „való ez nekem?” A válasz egyszerű: ha az adott darab tökéletesen illik hozzád és az otthon lévő többihez, és csupán a korod az egyetlen ellenérv, akkor igen, vedd meg, mert jól fogod érezni magad benne.

Mindössze olyan alapvető szabályokat érdemes betartanod, hogy ne legyen túl rövid a szoknya és hasig kivágott a felső, tehát ne villants egyszerre sok bőrt.

Éljen a minimalizmus!

Kevés díszítés, tiszta vonalvezetés – keresd bátran azokat a darabokat, amelyekre igaz e két jelző! Óriási előnyük, hogy különböző kiegészítőkkel egyedivé és az alkalomnak megfelelővé varázsolhatod őket, ráadásul a munkahelyeden, illetve a privát programok során is egyaránt megállják a helyüket.

Kis fekete ruha
istockphoto

Időtlen klasszikusok

Az ikonikus kis fekete ruha mellett tarts készenlétben pantallókat, szoknyákat, blézereket és ingeket, mert ezek sosem mennek ki a divatból! Rengeteg fazonból választhatsz, de a tökéleteshez tisztában kell lenned vele, mi áll jól neked. Ne ess kétségbe, ha valami nem úgy mutat rajtad, mint tíz-húsz éve: a tested veled együtt változik, s ennek bőven van előnye is!

Problémás területek

A kor előrehaladtával leépülnek a kollagénrostok, így a bőröd veszít rugalmasságából. Célszerű olyan darabokat vásárolnod, amelyek nem hangsúlyozzák a felkarod belső részét és a combod belső oldalát. Figyelj rá, hogy ha egy régiót elrejtesz, akkor egy másikat hangsúlyozz cserébe, így a ruházatod nem kelt majd „ápol és eltakar” benyomást.

 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást