Négykérdéses személyiségteszt, ami felfedi, mennyire boldog az életed

Négykérdéses személyiségteszt, ami felfedi, mennyire boldog az életed

Címlap / Életmód / Lélek / Négykérdéses személyiségteszt, ami felfedi, mennyire boldog az életed / 4. oldal

A negyedik kérdés elemzése

Ha a válaszod olyan tárgyra esett, aminek eszmei értéke van (fotóalbum, napló, gyerekektől kapott ajándék), úgy egyértelmű, hogy szentimentális típus vagy. Sokat nosztalgiázol, és két kézzel kapaszkodsz a múltadba, néha talán túlságosan is. Érdemes átgondolnod, hogy tényleg elengedted-e már azokat a dolgokat vagy személyeket, amik/akik már nincsenek jelen, mert amíg fél lábbal a múltban jársz, nem tudsz a jövőre (és a jelenre) figyelni.

Ha valamilyen ruhadarabot vagy szépségápolási terméket választottál, mint például parfüm, ruha, cipő, úgy te valószínűleg nagyon óvatos személyiség vagy. Mindent többször is meggondolsz, és minden eshetőségre van egy-egy terved, hogy az életben semmi se érjen váratlanul. Csakhogy néha pont emiatt nem mersz kockáztatni, és olyan lehetőségekből is kimaradsz, amelyek amúgy boldoggá tehetnének.

Ezért időnként ürességet is érzel a lelkedben.

Ha pénzt, vagy bármilyen anyagi értékkel rendelkező tárgyat mentenél ki, úgy talán nem ér váratlanul, hogy egy kicsit materiális vagy. Számodra sokszor fontosabbak a tárgyak, mint az élmények, ezért inkább szép bútorokra költesz, és nem egy nyaralásra. Ezzel persze nincs is semmi baj, ha így érzed boldognak magad, csak ne felejts el néha emlékeket gyűjteni a családoddal!

És végül, de nem utolsó sorban, ha telefont, laptopot, személyes iratokat mentenél ki, úgy te nagyon praktikus gondolkodású ember vagy. Nem szereted a kiszámíthatatlan helyzeteket, és nem is hagyod, hogy ilyenbe sodorjon az élet. Kockáztatni sosem szoktál, inkább a biztos megoldást választod, mert számodra fontosabb a biztonság, mint bármi más. Neked arra kell törekedned, hogy mindenre felkészült legyél, és a nyugalom hatására sokkal boldogabbá válsz!

Izgalmas személyiségteszt, ami elárulja, mennyire vagy boldog
DKosig/istockphoto.com

Oldalak: 1 2 3 4

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást