5 dolog, amin soha ne változtass a párod kedvéért

5 dolog, amin soha ne változtass a párod kedvéért

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 5 dolog, amin soha ne változtass a párod kedvéért

Ahogy öltözködsz

Ha van egy-két ruhadarabod, amit a párod nem szeret, az még nem baj, bizonyára neki is van pár olyan pólója, ami neked sem a kedvenced. Ha viszont alapjaiban szeretné megváltoztatni az öltözködési stílusod, az sosem jó jel.

Szeretsz szexin öltözködni, de ő állandóan visszafogottabb ruhákat akar látni rajtad, mert féltékeny más férfiak pillantásaira? Vagy pont ő az, aki miniszoknyában és kivágott felsőben járatna, mikor azt magadtól sosem vennéd fel? Csak olyan darabokat hordj, amikben jól érzed magad. 

Kapcsolatod a családoddal és barátaiddal

Ha elkezded hanyagolni bizonyos barátaidat – vagy mindet – mert a partnerednek nem szimpatikusak, akkor valami nincs rendben. A családtagjaidra ugyanez vonatkozik. Nem kell mindenáron haverkodnia apukáddal, vagy állandóan jópofiznia anyukáddal, de ha azon kapod magad, hogy hetek óta nem találkoztál a családoddal, mert ő nem nézi jó szemmel, akkor szaladj, amerre látsz, mert ez a kapcsolat hamar mérgező lehet. 

Barátnők ölelkezés
istockphoto

Meggyőződésed a vallással és tudománnyal kapcsolatban

Ha téged érdekel a tudomány, de a partnered hithű katolikus, akkor bizony határokat kell szabnotok ebben a kérdésben. A pár tagjainak nem kötelező mindenről ugyanúgy gondolkodnia, de egymás hitét és alapvető meggyőződését tiszteletben kell tartania. Ha például ő csak a teremtésben hisz, de te rajongsz a dinoszauruszokért, fontos megbeszélni, hogy hogyan kezeljétek ezt a kérdést. Ugyanez vonatkozik rátok akkor is, ha te vagy az, akinek fontos a vasárnapi templomba-járás, ő pedig ateista. 

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást