Szerelem / Esküvő

8 romantikus és vicces nászajándék papírból, ami örök emlék lesz az ifjú párnak

Az viszont tény, hogy egy szép, keretbe foglalt, személyes ajándékkal megkoronázhatod az ifjú pár napját. Összegyűjtöttünk néhány vicces és megható ötletet, amik egyedi emléket állítanak a nagy napnak!

Az első közös tánc kottája

Ha olyasmit keresel, amit te is meg tudsz csinálni, akkor ez lehet a megfelelő választás. Annyi a dolgod, hogy szerezz egy szép képkeretet, neten pedig megkeresd a kottáját annak a dalnak, amire a pár táncol majd. Többféle olyan oldal van, ahonnan rengeteg dalnak a kottáját megtalálhatod, vannak köztük ingyenesek és fizetősek is. Ha megvan a kotta, nyomtasd ki és tedd a keretbe – kész is a különleges ajándék.

 

Csillagtérkép

A csillagtérképek idén robbantak be Magyarországra, külföldön már évek óta népszerű ajándéknak számítanak. A legjobb bennük, hogy többféle méret és grafika közül választhatsz. A lényegük pedig az, hogy egy meghatározott időpontban (például az esküvő időpontja vagy a pár megismerkedésének pillanata) megmutatja, hogyan nézett ki az égbolt. Ezt persze szövegekkel, vagy éppen koordinátákkal is teljesen testre lehet szabni. A csillagaim.hu és a nordicoo.hu oldalakon például szuper csillagtérképeket készíttethetsz.

Olvastad már?  15 bevált trükk, hogy kánikulában is úgy aludj, mint egy kisbaba

 

Személyre szabott portré

Rengeteg olyan magyar művész van, akik egyedi portrék, illusztrációk készítésével foglalkoznak. Az csak rajtad áll, milyen stílusban szeretnél képet készíttetni az ifjú párról: lehet az olajfestmény, grafika, táblára festett rajz, mindenki megtalálhatja a számára tökéleteset. Néhány oldal, ahol érdemes keresgélni az a designfreak.hu, a piktori.hu, valartina.hu, tablacska.hu és az illlka.hu 

 

Egyedi idézet nyomtatva

Ha van olyan idézet, vagy dalszöveg, ami a pár nagy kedvence, azt is kinyomtathatod és a kottához hasonlóan bekeretezheted. A dátummal, nevekkel még személyesebbé tudod tenni. Na de mit csinálj, ha nem értesz a grafikai részhez? Vannak olyan oldalak, ahol előre elkészített sablonokat tudsz átalakítani. Ilyen például a canva.com, melyre regisztrálni kell ugyan, de számtalan jobbnál jobb template közül tudsz válogatni. 

 

Kíváncsi vagy még négy szuper ajándékötletre? Lapozz a következő oldalra >>

Oldalak: 1 2