Haj / Stílus

Mutasd a frizurád, megmondom, ki vagy! Ezt árulja el rólad a hajad

Mutasd a frizurád, megmondom, ki vagy! Ezt árulja el rólad a hajad

Bubi

Az elmúlt pár évben reneszánszát éli a bubi. Hosszú és rövid változata is népszerű, mert gyakorlatilag mindenkinek jól áll, arcformától függetlenül.

Nekem is volt bubi frizurám, és megmondom őszintén, mivel nem volt türelmem foglalkozni vele, előbb-utóbb mindig csak összefogtam a hajam és megvártam, amíg szépen újra meg nem nőtt.

Mivel ez a haj törődést kíván, azt hinnénk, viselője fegyelmezett és rendszerető, de pont az ellenkezője igaz. A bubi frizurás nők igazán szenvedélyesek a szerelemben. Még ha elsőre hűvösnek is tűnnek, belül temperamentumos személyiség rejlik.

Lófarok

Egy lófarokba fogott hajat látva az emberek hajlamosak a kislányokra asszociálni, hiszen – amikor a gyerekeknek még nincs ráhatásuk a külsejükre – az anyukák fogják fel így mindig kislányaik haját. Ezáltal a lófarkas nőket a férfiak hajlamosak egyszerűnek, kedvesnek és talán kicsit naivnak hinni.

Pedig ez egyáltalán nincs így, sőt: az a nő, aki teljesen hátrasimítja a haját az arcából, nagyon is határozott. Mivel nem bújnak a hajuk mögé, hanem vállalják arcukat, a lófarkat előnyben részesítő hölgyek erősek és van önbizalmuk, ami a szerelmi és szexuális életükben is megmutatkozik.

Megkomponált frizura

Akit mindig tökéletes hajjal látsz, az gyaníthatóan nem egy spontán személyiség. Akinek ennyire fontos, hogy a fején minden tökéletesen álljon, az az élet minden területén ilyen.

Szeret mindent az ellenőrzése alatt tartani, és általában előre tervez, bármiről is legyen szó. A szex és szerelem terén ez a nőtípus tudja, mit akar, és azt nem fél a másik tudtára adni. Akkor a legboldogabb, ha behódolnak neki, ha minden az ő akarata szerint történik és mindig az övé az utolsó szó.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Rövid haj

Én azt vallom, hogy az egyetlen nő, aki szebb rövid hajjal, mint hosszúval, az Halle Berry, de vele nyilvánvalóan elfogult vagyok. Az a nő, aki lemond a hosszú, lobogó hajkoronáról, igazi szabad szellem.

Mindenre készen áll és határozott, mégis nyugtalan személyiség. Nem követ soha senkit, eredeti jellem, aki a saját feje után megy és képtelenség előre megmondani, mit fog tenni. A rövid hajú nő merész és független, szabadságvágya és kiszámíthatatlansága a kapcsolataiban is megmutatkozik, amit a bizonytalanabb férfiak nehezen fogadnak el.

Leengedett haj

Aki nem foglalkozik különösebben a hajával, csak hagyja hosszúra megnőni és szinte mindig leengedve hordja, az igazi vadóc. Az olyan nő, aki nem formázza a haját, mert sajnálja rá az időt és inkább hagyja, hogy a vállaira omoljon, az szereti a kalandot és sosem lehet unatkozni mellette.

Kicsit talán nemtörődöm hozzáállással is bír, de nyíltszívű és rendkívül szenvedélyes az élet minden terén. Aki így hordja a haját, az jól érzi magát a bőrében és partnerei értékelik egészséges önbizalmát.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást