Ezt mondja el a kapcsolatodról, ha becézgetitek egymást

Ezt mondja el a kapcsolatodról, ha becézgetitek egymást

Címlap / Szerelem / Ezt mondja el a kapcsolatodról, ha becézgetitek egymást / 2. oldal

A becenevek jót tehetnek a kapcsolatnak

A szakértők azt mondják, hogy a becenevek erősíthetik is a kapcsot kettőtök között, főleg akkor, ha csak ti ismeritek a nevek eredeteit. Ez egy olyan kis titok kettőtöknek, ami az összetartozás érzését adja. Ez a titkolózás ad egyfajta izgalmat a pároknak azért, mert csak ők tudják, honnan ered a nevük, más pedig nem.

A Superdrug Online Doctor felmérésében ezer ember vett részt, azzal az eredménnyel zárult, hogy a beceneveknek van pozitív hatásuk a párkapcsolatra.

A megkérdezett, beceneveket használó amerikaiak 90 százaléka érezte magát jól és nyugalomban a párkapcsolatukban.

Azok közül, akik nem használtak ilyen neveket, csak 56 százalék nyilatkozott így.

Persze ez nem azt jelenti, hogy direkt összefüggés van a kettő között – ha a pároddal egész egyszerűen nem érzitek kényelmesnek a beceneveket, nem kell erőltetni. Ha viszont szívesen használnátok őket, akkor hajrá, ugyanis erősítheti az összetartozásotokat.

Szakértők szerint leginkább arra kell figyelned, hogy kettőtöknek mi a kényelmes és kellemes, és nem érdemes összehasonlítgatni magatokat másokkal. Ha nektek az édibédi micikemucika felel meg, akkor használjátok azt, ha meg szeretitek a másikat a keresztnevén hívni, akkor ne erőltessétek a beceneveket.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást