Életmód / Ezotéria

Mitől rettegsz a legjobban? Csillagjegyed árulkodik eltitkolt félelmeidről

Bak

Bakként az egyik legnagyobb félelmed az, hogy nem tudsz olyan ütemben és irányban haladni a karrieredben, ahogy szeretnél. Egyenesen rettegsz, hogy valaha nem lesz igény a munkádra, bár kellő önbizalommal rendelkezel ahhoz, hogy ez ne hasson ki a mindennapjaidra.

Központi helyen áll az életedben a pénz, ami nem feltétlenül rossz, hiszen a világunkat tényleg ez mozgatja. Ám ebből jelentős félelmed ered: tartasz tőle, hogy nem tudsz mindent megadni magadnak, és a szeretteidnek.

Ezért még keményebben és többet dolgozol, pedig már így is emberfeletti a teljesítményed. Annak ellenére, hogy elszánt vagy a munkádat illetően, végtelenül lassan hozol meg bizonyos döntéseket.

Másik gyakori fóbiád pontosan ebből ered: tartasz tőle, hogy hirtelen kell komoly döntéseket meghoznod, esetleg komoly válaszút elé érkezel, és nem lesz lehetőséged rá, hogy mindent alaposan átgondolj.

Vízöntő

A vízöntők örök gyerekek, legalábbis a szívük mélyén mindig is azok maradnak. Éppen emiatt legnagyobb félelmük abban gyökeredzik, hogy felnőttként, egyedül kell helytállniuk, mégpedig nagyon komoly élethelyzetekben.

Vízöntőként optimista a felfogásmódod, vidám az alaptermészeted, ám időnként eszedbe jut – és aggodalommal tölt el –, mi lesz, ha ez az idilli élethelyzet megváltozik.

Szeretnél sikereket elérni a karrieredben, ám mivel ez a legtöbbször határok kijelölésével jár, nehezen jutsz csak előre. Egyszerre vágyod, hogy szerelemre, életre szóló barátokra és nyugalomra, biztonságra találj, ám rettegsz a kötöttségektől és főleg attól, hogy szabadságodat korlátozzák.

Egyenesen feláll a hátadon a szőr, ha megpróbálnak határok közé szorítani, függetlenül attól, hogy a párkapcsolatodról, vagy éppen a munkahelyedről beszélünk.

Halak

Halakként egyértelműen érzelmi síkon mozogsz, mindent elutasítasz, ami kizárólag racionalizmusra épül. Bármiről legyen is szó, de megvizsgálod érzelmi oldalról is, téged nem lehet puszta tényekkel meggyőzni.

Emiatt félelmeid leginkább a döntéshelyzetekre koncentrálódnak, tartasz attól, hogy rossz oldalon teszed le a voksodat, hogy megbántasz másokat, illetve, már az is zavar, ha választanod kell. Jellemzően hangulatember vagy, ami szembemegy azzal, hogy kiegyensúlyozottságra törekszel.

Általában ez az ellentét okozza a belső feszültségedet, ami végett vagy befordulsz, vagy megbántasz valakit: ilyenkor persze utálod magadat.

Olvastad már?  A teafaolaj 6 csodás hatása

Titokzatosnak és kiismerhetetlennek tartod a személyiségedet, amiben van igazság, ezt tartod egyik legnagyobb vonzerődnek. Ebből adódik azonban egy félelmed: tartasz tőle, hogy valaki igazán megismer, vagy ami még rosszabb számodra: kiismer.

Kos

Kosként nagyon nehezedre esik, hogy visszafogott, türelmes legyél, esetleg meghúzódj a háttérben, míg mások döntéseket hoznak, vagy csak fontos kérdésekről beszélgetnek.

Attól tartasz, ha nem az első sorból kiabálsz, vagy nem tűnik fel mindenkinek, hogy ott vagy, akkor egybeolvadsz a tömeggel, és ez számodra felér egy katasztrófával.

Az őszinteségedet valódi erényednek tartod, ezért minden olyan helyzet félelmet kelt benned, ahol a nyers véleményednek esetleg hátulütői is lehetnek. Az elvárásaidat nagyon magasra tetted, bár mindent meg is teszel azért, hogy sem te, sem a szeretteid ne szenvedjenek hiányt.

Ebből adódik, hogy nem bírsz lazítani, úgy érzed, a többiek nem tudják olyan jól elvégezni a feladatokat, mint te. Legnagyobb félelmed az, hogy életedet mások, vagy a körülmények fogják irányítani.

A többi csillagjegy is érdekel? Lapozz egyet a következő oldalra >>

Horoszkóp oldalak csillagjegyek szerint
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást