5 dolog, amit az emberek többsége megbán lakásfelújítás során

5 dolog, amit az emberek többsége megbán lakásfelújítás során

Címlap / Otthon / Dekor / 5 dolog, amit az emberek többsége megbán lakásfelújítás során / 2. oldal

Beépített gardróbod van

Ha ez a mindenkori álmod, nem készülsz eladni a lakásodat, van elég helyed és felkészültél arra, hogy mindig rendet tarts benne, hajrá!

Egy kisebb méretű beépített gardrób szuper ötlet lehet, de az már kevésbé, ha egy másik szobát jelölsz ki erre a célra, és összenyitod a hálóval! Hiába néz ki klasszul, ha a helységben hatalmas a hely, és minden cipőd, ruhád befér, de ha idővel mégis eladnátok a lakást, kevesebbet fog érni. Hiszen ami eredetileg két különnyíló szoba volt, az a gardrób miatt egyetlen szobává avanzsált át, és valószínűleg kisebb eséllyel veszi meg például egy olyan házaspár, akik gyermeket szeretnének.

Gardrób szoba
istockphoto

Sötét színű padlót rakatsz

Egy fekete csempe a konyhában vagy sötétszürke laminált parketta a nappaliban nem is hangzik rosszul, igaz? Valójában tényleg szuperül tud mutatni ez az árnyalat a megfelelő falszín mellett, de ha lakásban tartasz kutyát vagy cicát, kétszer is gondold meg, bevállalod-e.

Ebben az esetben ugyanis fel kell készülnöd arra, hogy szinte folyamatosan takarítanod kell, hiszen a sötét színű padlón azonnal meglátszik a kutyaszőr; amiből pedig mindig van bőven!

Sötét padló fürdőszobában
istockphoto

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást