Életmód / Ezotéria

A csillagjegyed elárulj, milyen a stílusod és mi okoz gondot számodra az öltözködésben

A csillagjegyed elárulj, milyen a stílusod és mi okoz gondot számodra az öltözködésben

Kos

A külsőt illetően a Kosok ritkán teltek, ellenben szinte kivétel nélkül erősnek, markáns megjelenésűnek mondhatóak. Még a karcsúbb Kosok is többnyire izmosak, szívós alkatúak.

Ami a stílusodat illeti, fontos számodra a karriered, az anyagi jóléted, és az, hogy mások mindig a legjobb formádat lássák.

Eközben viszont szereted, ha szabadon mozoghatsz, sportolhatsz, tehát e két véglet között találod meg legnehezebben az egyensúlyt: nehezen tudod összeegyeztetni a hivatalos, formális ruházatodat a sportos kényelemmel.

Bika

A Bika nők sokszor gömbölydedek, nőiesen teltek, masszív alkatúak, amihez társul a barátságos, kedves arc. A legtöbb Bika alacsony vagy közepes termetű, így aztán sokszor megeshet veled is, hogy extrém magas tűsarkú cipőket vásárolsz – amiket azonban nem veszel fel mindig szívesen.

Ennek oka az, hogy imádod a kényelmet és az éned egyik oldala nagyon szeret lustálkodni, úgyhogy képes vagy a táskádban magaddal vinni a váltócipődet.

További kihívást jelent számodra, hogy a gömbölyded formákat elrejtsd, háttérbe szorítsd, sokat trükközöl a karcsúsító fazonokkal.

Ikrek

Az Ikrek többnyire karcsúak, vékonyak, valódi törékeny hölgyek, akiknek sokszor feltűnően hosszú combok jutottak, egyszóval Ikrekként nem túl sok kihívással szembesülsz az öltözködésben.

Szinte bármit felvehetsz, jól fog állni – nem csak a szerencsés alkatod miatt, hanem mert a legtöbbször korodat meghazudtoló a megjelenésed.

Ha mégis ki kell emelnünk valamilyen problémát az öltözködésedet illetően, akkor talán azt mondhatjuk, hogy csak olyan ruhákat vagy hajlandó felvenni, amik nem korlátozzák semmilyen szinten a mozgékonyságodat.

Rák

A Rák nők igazi „anyatípusok”, és ez nem csak az öltözködésükben, hanem a testfelépítésükben is sokszor megjelenik. Többnyire alacsonyak, legfeljebb középtermetűek és hízásra hajlamosak.

Rákként neked is pihe-puha az alkatod, ami nem feltétlenül jelent elhízást, de nem is vagy az a végtelenül szálkás, szikár nő.

A megjelenésedre ügyelsz, néha túlontúl is ragaszkodsz ahhoz, hogy minden mindennel összhangban álljon, ide számítva a fazonokat és a stílust éppúgy, mint a színeket, anyagokat. Sokszor túlbonyolítod az öltözködést.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást