Milyen lenne az álomesküvőd? Csillagjegyed elárulja!

Milyen lenne az álomesküvőd? Csillagjegyed elárulja!

Címlap / Életmód / Ezotéria / Milyen lenne az álomesküvőd? Csillagjegyed elárulja!

Kos

A Kosok nem a hosszas tervezgetés emberei, így leginkább egy olyan esküvő illik hozzájuk, ahol a legtöbb dolog spontán módon történik. Nem szeretnél merev szabályokat vagy aprólékosan kidolgozott ceremóniát, akkor érzed a legjobban magad, ha a lakodalomban is önmagad lehetsz, és a vendégeid is azt csinálják, amit szeretnének.

Bika

A Bikák számára az esküvő elsősorban családi esemény, ezért romantikus szertartást terveznek, és nagy lakodalom helyett jellemzően csak azokat hívják meg, akik igazán közel állnak hozzájuk. Bikaként igazi romantikus lélek vagy, de ezt csak azokkal szereted megosztani, akikben tényleg megbízol, így a kicsi, de bensőséges menyegzőn éreznéd a legjobban magad.

Ikrek

Az Ikrekkel meggyűlhet egy esküvőszervező baja, mert egyszerre mindent szeretnének. Fontos számukra a meghittség, de szeretnének nagy bulit is rendezni. Az is elképzelhető, hogy tartanak egy kisebb ceremóniát a családnak, és utána hetedhét országra szóló lakodalmon ünneplik meg az eseményt, az összes baráttal és ismerőssel.

Rák

A Rákok jellemzően a kisebb esküvőket részesítik előnyben, de az mindenképpen fontos számukra, hogy a családjukkal legyenek. A magamutogatást nem kedvelik, így a hagyományos játékok nem biztos, hogy nekik valók, de egy szűk körű buliban nagyon fel tudnak oldódni, és hajnalig mulatnak.

Oroszlán

Az Oroszlánok szeretnek a figyelem középpontjában lenni, ezért nagy és látványos esküvőt képzelnek el maguknak. Itt minden lehet az óriási tortától a hatalmas, abroncsos ruhán át a jégszoborig. Az Oroszlán azt gondolja, hogy ha egyszer megállapodik, akkor annak meg is adja majd a módját, és azt szeretné, ha még évekig mindenki az esküvőjéről beszélne.

Szűz

A Szüzek számára a külsőségek kevésbé fontosak, a részleteket azonban gondosan és előre megtervezik. Mivel szeretnek mindent kézben tartani, biztos, hogy precízen megszervezett szertartást terveznek az ültetéstől a fogadalmon át a táncrendig. Szeretnék tudni, pontosan mi fog történni a Nagy Napon, ekkor tudnak a legjobban feloldódni és igazán átadni magukat az érzésnek.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást