Stílus / Test

Milyen legyen a lábkörmöd idén nyáron? Pedikűr trendek

Milyen legyen a lábkörmöd idén nyáron? Pedikűr trendek

Az idei évben a formákat illetően nem igazán történt változás a lábkörmökön, bár ennek egészségügyi okai is vannak. A túlságosan lekerekített, ovális formák sajnos sokszor okoznak benövést, ezért divat ide, divat oda, még mindig az enyhén szögletes formák azok, amik hódítanak. De mi a helyzet a színekkel és a trendekkel?

A klasszikus örök sláger

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Egy manikűr esetében sem foghatsz mellé akkor, ha a természetességre esküszöl, és ez igaz a pedikűrösödnél tett látogatásra is. A szépen ápolt, puha lábfejek tökéletesen fognak mutatni, ha áttetsző lakkal fested csak ki őket, és ez jelenleg még divatosnak is számít. Ennél trendibb és kicsit feltűnőbb megoldás a francia lakkozás, ami bizony nem csak a kezeiden mutat csodásan. A klasszikus irányzatnál tehát a visszafogottság és a stílusosság a kulcsszó.

A natúr kiegészítése

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Szép és különleges átmentet képeznek a natúr, természetes festések, valamint a feltűnő pedikűrök között a francia alapra készült minták, dekorációk. Természetesen ezen a téren továbbra is a virágminták hódítanak, de a bevállalósabbak választhatnak gyöngyöket, strasszokat is a lábkörmeikre – bár ez utóbbit érdemes a nyár közepére időzíteni a praktikum és a kényelem végett. Ha a francia lakkozás nem igazán szimpatikus számodra, akkor jó választás lehet még a babyboomer technika, valamint a hófehér alap, ami ugyancsak nagy sláger az idei szezonban.

Feltűnő színek és minták

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Nyáron a többség feltűnőbb, élénkebb ruhákat visel, és ezekhez remekül passzolnak a vibráló színek – az idei szezonban ez elsősorban a türkizt, a citromsárgát, a zöldet és a pirost jelenti, de a rózsaszínek is hódítanak. Akkor érdemes ezt az irányzatot választanod, ha egyébként is kellően bohókás, vidám ruhákat öltesz magadra, fiatal vagy, vagy a megjelenésedre alapvetően a fiatalosság jellemző. Az élénk színek ugyanis nem igazán passzolnak a konzervatív, visszafogott megjelenéshez, nem kiegészítőként szolgálnak, hanem inkább megzavarják az összképet.

Hold pedikűr

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Ezen a különleges néven híresült el egy kifejezetten divatos trend a pedikűrök világában – érdemes ezt választanod, ha nem csak az esztétikum, hanem a divat követése is fontos számodra. Ennél a technikánál általában egy hold formájú részt natúran hagynak a nagy lábköröm körömágy felőli részén – esetleg más színnel emelik ki a vonalát. Gyakori az is, hogy ezt a holdívet aprócska strassz kövekkel rakják ki a pedikűrösök, és persze a továbbfejlesztett változata sem ritka, amikor nem csak a nagykörmöt, hanem a többit is ezzel a módszerrel díszítik.

Harmóniában a manikűrrel

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Ez az irányzat valószínűleg sosem ment ki a divatból, és nem is fog, idén azonban nagy szerep jutott a lábak és a kezek közötti harmónia megteremtésének. Sokak számára ez azt jelenti, hogy teljesen ugyanúgy kell kinéznie a körmöknek, de erről szó sincs, idén sokkal trendibb, ha gyakran csak keresve lehet felfedezni az összefüggéseket, azonban a kezek és a lábak együtt mégis harmóniában állnak egymással. Mit jelent ez a gyakorlatban? Ha például csíkos manikűrt választasz a kezeidre, akkor jól mutat, ha a lábaidon is felbukkan néhány csík, esetleg ugyanazt a színt használjátok a díszítés során, és hasonlóan szép, ha a fehér lábkörmök mellé klasszikus franciát csináltatsz.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást