Életmód / Ezotéria

Milyen csillagjegyű a főnököd? Így nyűgözheted le

Milyen csillagjegyű a főnököd? Így nyűgözheted le

Oroszlán főnök

Az Oroszlánok számára rendkívül fontos a dominancia, sajnos a hiúságra is hajlamosak, így gyakran kedveznek olyanoknak, akik hízelegnek nekik, még ha a szándékuk nem is őszinte. A legjobb, amit tehetsz, ha ügyes diplomácia érzékkel úgy teszel építő jellegű javaslatokat a számára, hogy közben nem sérted meg az egóját. Ha az Oroszlán főnököd azt érzi, hogy a segítségeddel még sikeresebb lehet mások szemében, és eközben nem is kell legyőzöttnek éreznie magát, mindig a közelében akar majd tudni téged.

Szűz főnök

A Szüzek lételeme az alaposság és a rendezettség. Átlátható táblázatok, kimutatások, pontosan követhető, számon kérhető tervek és dokumentációk: ez az, amivel egy Szűz főnököt le tudsz venni a lábáról. A késedelmekkel, elfelejtett határidőkkel vagy pontatlansággal hamar eláshatod magadat előtte, de ha reggelente szánsz 10 percet arra, hogy rendszerezd az aznapi teendőidet, felkészülj arra, amivel foglalkozni fogsz, és összeszedettebben állsz a munkához, az nem csak a saját dolgodat könnyíti meg, a főnököd elismerését is kivívja.

Mérleg főnök

Ha van valami, amit a mindig mosolygós Mérlegek utálnak, akkor az a konfliktus és a feszültség. Mivel maga a Mérleg mindenkivel nagyon jól kijön, a legnagyobb szívességet akkor teszed neki, ha magadra vállalsz néhány számára kellemetlen feladatot. Vedd át a reklamáló telefonokat, intézd te a késedelmes szállítmányok ügyét, egyszóval állj ki helyette a legtöbbek számára jelentéktelen konfliktusokban, és ha hagyod, hogy neki ne kelljen az ilyen földi dolgokkal foglalkoznia, hamar a glóriája alá von majd téged.

Skorpió főnök

A Skorpiók nehezen bíznak meg emberekben, ezért ha a főnököd ennek a jegynek a szülötte, mindenképpen időre lesz szükséged, hogy kivívd a bizalmát. Fontos, hogy mindig kéznél legyél, ha szükség van rád, de ne legyél tolakodó, mert ez megrémiszti a Skorpiót, és könnyen támadásba lendül. A Skorpióknak általában elég mély érzéseik vannak, valószínűleg a cégügyeket is a szívükön viselik, ezért, ha azt látja rajtad, hogy te is a sajátodként kezeled a munkahelyed ügyeit, és lojális vagy a vállalathoz, hamarabb a szívébe zár majd.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást