Életmód / Ezotéria

Milyen a te álomesküvőd? Csillagjegyed szerint ilyen lesz a Nagy Nap

Milyen a te álomesküvőd? Csillagjegyed szerint ilyen lesz a Nagy Nap

Kos

Ha Kos vagy, határozott elképzeléseid vannak a nagy napról. Eldöntötted, nem fogod más ötleteit ellopni, a Tiéd igazán egyedi lesz. Végre kiélheted a kreativitásodat és megvalósíthatod, amit megálmodtál.

Olyan helyszínt választasz, ahol korábban talán soha nem tartottak esküvői ceremóniát, lehet az egy könyvtár vagy egy művészeti galéria. Szereted az egyediséget, ruhának igen merész darabot választasz, és a klasszikus fogásokkal is leszámolsz: ideje a vendégekkel megkóstoltatni a sushit!

Bika

Ha Bika vagy, a nagy napra egy igazi álomesküvőt álmodsz meg. Meseszép hófehér ruha, klasszikus emeletes torta és tánc hajnalig. Imádsz tervezgetni, a szervezés minden pillanatát élvezed, a koszorúslányok ruhájáról is Te döntesz.

Hogy minden tökéletes legyen, még egy esküvőszervezőt vagy egy barátot is felkérsz, hogy segítsen. Minden apróságra odafigyelsz, fontosnak tartod, hogy minden egyes vendégnek saját kezűleg készített ajándékot adhass. Romantikus helyszínt választasz, lehet az szabadtéri, a lényeg, hogy mindent virágok borítsanak.

Ikrek

Ikrek csillagjegyűként az esküvőd napján az év legnagyobb partiját készülsz megtartani. Nagyobb hangsúlyt fektetsz a felhőtlen kikapcsolódásra, mint magára a ceremóniára. Szervezéskor az első dolgod egy neked tetsző zenekar vagy DJ leszerződtetése.

A lagzi lehet egy hatalmas sátorban vagy egy csodásan kivilágított egykori istállóban, a lényeg, hogy a sok-sok vendég mind elférjen benne. Berendezhetsz egy külön fotósarkot, a ruhád és a cipőd pedig olyan kényelmes lesz, amelyben egy egész éjszakát áttáncolhatsz.

Rák

Rák csillagjegyűként ragaszkodsz a hagyományokhoz, mégis megvan benned az újító szándék. Éppen ezért a boldogító igent szűk családi körben szeretnéd kimondani egy meseszép, klasszikus menyasszonyi ruhában.

Nem áll távol tőled a templomi esküvő gondolata, utána pedig jöhet a hajnalig tartó mulatság! Gondoskodsz róla, hogy a vendégek egyedi ajándékot kapjanak és a dekoráció is igazán különleges lesz.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást