Életmód / Ezotéria

Mikor kellene családot alapítanod? Horoszkópod árulkodik róla

Kos

A Kosok nem gondolkodnak sokat a nagy változások előtt. Többnyire az első alkalommal, mikor felmerül a családalapítás gondolata, bele is vágnak a terv megvalósításába, a hogyanokat pedig majd menet közben kitalálják. Lehet, hogy sokaknál ez meggondolatlanság vagy hirtelenség lenne, a Kosokat viszont a lendületük előre viszi. Békés, biztos környezetet tudnak teremteni a családjuknak, már az első nekifutásra.

Bika

A Bikák egyszerre romantikus lelkek és szívós dolgozók, így számukra nem szokott gondot jelenteni, hogy a családi életet és a munkát is menedzseljék. Gyakran vállalnak munkát akár kisgyerek mellett is. Ugyanakkor a lelkük mélyén vágynak a családdal töltött időre, ezért érdemes akkor belevágniuk a gyerektervezésbe, amikor már van valamennyi egzisztenciájuk, és időnként el tudnak szakadni a pénz hajtásától.

Ikrek

Az Ikrek számára soha nem jön el a tökéletes idő a családalapításra, és mégis bármikor készen állnak rá. Igazi szabad lélekként talán sosem érzik úgy, hogy készek a végleges elköteleződésre, de mivel van bennük egy védelmező, gondoskodó, romantikus oldal is. Amikor az élet úgy hozza, hogy mégis családdá válnak, azonnal átlényegülnek, és tökéletes alappillérei lesznek a kis közösségüknek.

Családalapítás horoszkóp szerint
Joshua Reddekopp/unsplash.com

Rák

A Rák számára az otthon melege az egyik legfontosabb dolog, ezért többnyire viszonylag korán alapítanak családot, akár már az előtt, hogy például a karrierjüket beindítanák. Az ő esetükben ez a felállás jól működhet, mivel az otthoni békéből és harmóniából táplálkoznak. Ha a családi életük már stabil és kialakult, szívesebben fókuszálnak az élet más területeire is.

Oroszlán

Az Oroszlán nehezen engedi el a függetlenségét, azt, hogy az élete saját magáról szóljon. Aki nem ismeri őt, talán önzésnek látja ezt, pedig csak arról van szó, hogy az Oroszlán akkor áll neki a családalapításnak, amikor már biztos benne, hogy ebben a szerepben is a lehető legjobb lesz. Ennek pedig akkor jön el az ideje, amikor már egzisztenciát teremtett és a személyes vágyait, terveit megvalósította.

Szűz

A Szűz számára fontos a kiegyensúlyozottság és a rend, éppen ezért a családalapítás nála sokszor a megfelelő otthon megtalálásával kapcsolódik össze. Amikor eljut arra a pontra, hogy ezt meg tudja engedni magának, akkor érzi úgy, hogy készen áll a családalapításra is. Jellemzően mindent elrendez, eltervez, és semmit nem bíz a véletlenre.

Érdekel a többi csillagjegy is? Ide kattintva megtudhatod, nekik mikor kellene családod alapítaniuk >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást