Életmód / Ezotéria

Mikor ismered meg életed szerelmét? Zodiákusodból kiderül

Mikor ismered meg életed szerelmét? Zodiákusodból kiderül

Kos

A Kosok jellemzően 21 éves koruk körül találkoznak a lelki társukkal. Ebben a korban már érettek, de közben keresik is önmagukat. Bár egyébként sem rejtegetik a valódi személyiségüket senki elől, könnyebb megismerni őket, ha valaki részt vesz pezsgő, bulizós életükben.

Ez az időszak, ami csakis a felfedezésről, az élet élvezetéről és a spontaneitásról szól, körülbelül 30 éves korukig kitart, ekkor elkezdenek felvenni egy olyan rutint, ami nekik és partnerüknek is működni fog.

Bika

A Bikák nagyon fiatalon, 16 éves koruk körül találkoznak a lelki társukkal. Ugyan nem biztosak benne, hogy ebben az életkorban mennyire lehet komoly egy kapcsolat, de igazi romantikusokként élvezik, hogy van valaki, aki a társuk lehet.

Ráadásul ebben az életkorban mindennél fontosabbak a barátok, akik megértik őket, így ha van valaki, akivel a Bika megoszthatja az érzéseit, az a legtöbbet jelenti neki.

Ikrek

Az Ikrek 19 éves kora körül találkozik a lelki társával, de jó esély van rá, hogy ezt ekkor még nem, csak évekkel később ismeri majd fel. Bárhol futnak is össze, úgy érzi majd, mintha mindig is ismerték volna egymást, azonnal megtalálják a közös nevezőt minden kérdésben.

Az Ikrek nehezen kötelezi el magát, ami különösen igaz ebben az életkorban, de ha az útjaik el is válnak, sosem felejti el ezt a személyt, és sokat gondol rá, amíg az útjaik később ismét nem keresztezik egymást.

Rák

A Rákok kis koruk óta a tökéletes társról álmodoznak, nem véletlen, hogy lelki társukat akár 15 évesen is megtalálják. Számukra egy kapcsolatban a kölcsönös tisztelet és szeretet a legfontosabb, és ezt olyan természetessé teszik, hogy akár ebben az életkorban is működhet náluk az, amit mások kétszer ennyi idősen is csak gyakorolnak.

Ártatlan csókok és kézen fogva sétálás mellett komoly és őszinte beszélgetések is jellemzik ezt a kapcsolatot.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oroszlán

Az Oroszlán már a gondolatától is rosszul van, hogy elkötelezze magát az előtt, hogy eldöntötte volna, mit akar az élettől. Néha ugyan megkérdőjelezi, jó döntés volt-e várni, de lelki társával így is összehozza a sors 25 éves kora körül, és ha ekkorra már tudja, mi az, amit egy kapcsolattól vár, akkor jó eséllyel boldog is lesz benne.

A kor az Oroszlánnak egyébként sem sokat számít, amíg azt érzi, hogy kihozott mindent a lehetőségekből, amiket az élet kínált neki.

Szűz

A Szüzek sokat hallanak a lelki társakról, de ők maguk nehezen tudják elképzelni, hogy így érezzenek egy kapcsolatban. Lehet, hogy bármennyire próbálják is, nem tapasztalják meg azt, amiről mások annyit mesélnek, ám nekik ez nem is feltétlenül szükséges egy boldog kapcsolathoz.

Mivel mindig rengeteg körülöttük a barát és harmóniában élnek önmagukkal, lehet, hogy ők soha nem találnak egy bizonyos lelki társat, de minden helyzetre lesz egy bizalmasuk, akihez fordulhatnak.

Mérleg

A Mérleg érzékeny korban, 20 éves kora körül talál rá a lelki társára, amikor már nem gyermek, de még nem is felnőtt. Ebben az életszakaszban rengeteg a diszharmónia az életében, ami miatt nagyon sok mindent kell még kitalálnia, meg kell ismernie önmagát.

Ha a kapcsolatból ekkor még nem is lesz romantikus viszony, a Mérleg mindenképpen hálás lesz érte, hogy van mellette valaki, akivel órákon át beszélgethet, anélkül, hogy megunnák egymást.

Skorpió

A Skorpió 12 éves kora körül találkozik a lelki társával, még ha a rendkívül fiatal kor miatt ebből nem is feltétlenül lesz románc, és talán nem is akarja elismerni még, hogy ilyen erős érzelmeket vált ki belőle valaki.

A Skorpió lelki társa egy olyan személy, akivel rengeteg gyerekkori nyarat töltött együtt, és ha később az útjaik el is válnak, ezt a kapcsolatot mindig újnak és frissnek érzi majd, amelynek az emléke is izgalommal tölti el, valahányszor csak eszébe jut.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást