Mikor ismered meg életed szerelmét? Zodiákusodból kiderül

Mikor ismered meg életed szerelmét? Zodiákusodból kiderül

Címlap / Életmód / Mikor ismered meg életed szerelmét? Zodiákusodból kiderül

Kos

A Kosok jellemzően 21 éves koruk körül találkoznak a lelki társukkal. Ebben a korban már érettek, de közben keresik is önmagukat. Bár egyébként sem rejtegetik a valódi személyiségüket senki elől, könnyebb megismerni őket, ha valaki részt vesz pezsgő, bulizós életükben.

Ez az időszak, ami csakis a felfedezésről, az élet élvezetéről és a spontaneitásról szól, körülbelül 30 éves korukig kitart, ekkor elkezdenek felvenni egy olyan rutint, ami nekik és partnerüknek is működni fog.

Bika

A Bikák nagyon fiatalon, 16 éves koruk körül találkoznak a lelki társukkal.

Ugyan nem biztosak benne, hogy ebben az életkorban mennyire lehet komoly egy kapcsolat, de igazi romantikusokként élvezik, hogy van valaki, aki a társuk lehet.

Ráadásul ebben az életkorban mindennél fontosabbak a barátok, akik megértik őket, így ha van valaki, akivel a Bika megoszthatja az érzéseit, az a legtöbbet jelenti neki.

Ikrek

Az Ikrek 19 éves kora körül találkozik a lelki társával, de jó esély van rá, hogy ezt ekkor még nem, csak évekkel később ismeri majd fel. Bárhol futnak is össze, úgy érzi majd, mintha mindig is ismerték volna egymást, azonnal megtalálják a közös nevezőt minden kérdésben.

Az Ikrek nehezen kötelezi el magát, ami különösen igaz ebben az életkorban, de ha az útjaik el is válnak, sosem felejti el ezt a személyt, és sokat gondol rá, amíg az útjaik később ismét nem keresztezik egymást.

Rák

A Rákok kis koruk óta a tökéletes társról álmodoznak, nem véletlen, hogy lelki társukat akár 15 évesen is megtalálják. Számukra egy kapcsolatban a kölcsönös tisztelet és szeretet a legfontosabb, és ezt olyan természetessé teszik, hogy akár ebben az életkorban is működhet náluk az, amit mások kétszer ennyi idősen is csak gyakorolnak.

Ártatlan csókok és kézen fogva sétálás mellett komoly és őszinte beszélgetések is jellemzik ezt a kapcsolatot.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást