Merész, mégis kényelmes szerelések

Merész, mégis kényelmes szerelések

Címlap / Stílus / Divat / Merész, mégis kényelmes szerelések

Az idei trend abszolút megengedi, hogy vagány, merész szereléseket öltsünk, többségében gyakorlatilag kortól függetlenül. Akár egy-egy érdekes kiegészítő, cipő, vagy táska is érdekessé teheti a megjelenésedet, s mindezt úgy viselheted, hogy nem kell lemondanod a kényelemről.

Bőrberakás

Az idei trendbe visszatért a bőr és a bőrhatású ruhák, amik nagyszerűen tükrözik a vagányságot. Egy bőrdzsekit gyakorlatilag bármikor felkaphatsz, de nem kell teljesen elzárkóznod a bőrberakásos felsőktől, nadrágoktól sem.
Az igazán merészek akár bőrszoknyát is viselhetnek, de azok, akik ezt már túlzásnak érzik, maradjanak meg a bőrkiegészítéssel készült, karcsúsított daraboknál.
1 – Esprit, 30 000 Ft.
2 – Pull&Bear, 4 595 Ft.
3 – Zara, 6 595 Ft.
4 – H&M, 3 990 Ft.

Rojtos mesterművek

A rojtok idén visszakalauzolnak minket a vadnyugat világába, de ezek a kiegészítők nem csupán divatosak: hűen tükrözik, hogy viselőjük igazi egyéniség. Többségükben remekül összeegyeztethetőek a bőrruhákkal, hiszen nem csak stílusban, hanem legtöbbször anyagban is hasonlóak.
Ha nem érzed stílusban hozzád közelállónak ezt a merészséget, akkor válassz rojtos cipőt, vagy táskát, elvégre egy-egy ilyen darab egyértelműen vagány, mégsem hivalkodó.
1 – Zara, 17 990 Ft.
2 – H&M, 6 990 Ft.
3 – Asos, 10 290 Ft.
4 – Zara, 3 990 Ft.

Fémes berakással

Ugyancsak a merészségre enged következtetni, ha sok fémes hatású anyagot, szegecset viselsz magadon. Utóbbiak már néhány éve szerepelnek a kínálatban, tehát azok is befogadhatták őket, akik ez idáig elzárkóztak tőlük.
Az idei szezonban azonban a szegecseket már nem csupán a kiegészítőkön viselhetjük, hiszen egy fémberakással készült blúz, nadrág, vagy éppen kabát is remekül mutathat. A szolidabb irányzatot kedvelőknek megmaradtak a finomabb patentok, ezeket akár hétköznapokon is bátran magunkra ölthetjük.
1 – Mango, 9 995 Ft.
2 – Zara, 3 995 Ft.
3 – Pull&Bear, 3 595 Ft.
4 – Mango, 8 995 Ft.

Felirattal, ábrával

Hódítanak a feltűnő felsők és az állatminták, s utóbbi esetén nem kizárólag a klasszikus leopárd vagy zebramintára asszociálhatunk. Az állatok teljes valójukban pompázhatnak oversize felsőkön, vagy pulcsikon, s ha valami, ez igazán kényelmes és laza viseletet jelent.
Kombináld őket feszes nadrággal, hétköznapokon bokacsizmával, bakanccsal, alkalomra pedig magas sarkúval. Ha pedig üzenni szeretnél a nagyvilágnak, válassz gigantikus méretű feliratokat, olyanokat, amik az egyéniségedhez és a kedvedhez is passzolnak.
1 – Zara, 7 995 Ft.
2 – Pull&Bear, 6 995 Ft.
3 – H&M, 5 990 Ft.
4 – Esprit, 7 800 Ft.

Szoknyában is kényelmesen

Az idei szezont egyértelműen meghatározzák a szoknyák, ezek közül is a legdivatosabbnak idén a ceruzaszoknyák és a nőies pliszék számítanak. A hidegben mindenképpen társíts hozzájuk vastag harisnyát és érdekes bokacsizmát, vagy trendi bakancsot.
Ha a kényelemre szavazol, legalább térdig érő szoknyát válassz, különben hajlamos leszel egész nap lefelé húzkodni az anyagot. Ilyen összeállításban a szoknya tökéletesen kényelmes, feltűnő viselet, amiből bármikor tudsz elegáns (egy sikkes blúzzal) és merész (élénk színű felsővel és bőrkabáttal) megjelenést varázsolni.
1 – H&M, 9 490 Ft.
2 – Zara, 9 995 Ft.
3 – Esprit, 18 000 Ft.
4 – Mango, 6 995 Ft.

Nőies csipke

A csipke viselésétől sokan ódzkodnak, és tény, hogy az ilyen anyagból készült alsóneműk nem éppen hétköznapra valóak, de a ruhák terén már egészen más a helyzet. Nagyon finom anyagból készülnek a csipkeberakásos felsők, ruhák, ám akit még így is zavar az anyag, az vásárolhat olyan csipkét, ami egyáltalán nem érintkezik a bőrrel, hanem egy plusz anyagrétegen díszíti a ruhát.
A csipke lényegében minden darabon bevethető: cipőn, harisnyán, nadrágon, felsőn, de még a kiegészítőkön is. Ne ess túlzásba viselése során, de olykor bátran kapd magadra, mert hihetetlenül fel tudja dobni a megjelenésedet.
1 – Esprit, 30 000 Ft.
2 – Zara, 17 995 Ft.
3 – Accessorize, 8 900 Ft.
4 – Mango, 17 995 Ft.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást