Divat / Esküvő / Stílus / Szerelem

A legszerethetőbb menyasszonyi ruha trendek, a következő szezonra

A legszerethetőbb menyasszonyi ruha trendek, a következő szezonra

Jövőre ugyanis nagyobb szerepet kap az egyszerűség és egyre több tervező készít olyan menyasszonyi ruhákat, amiket akár később is fel lehet venni. Az egyszerűségben pedig az is közrejátszik, hogy ha nem változik a járványhelyzet, a polgári esküvőre sokan egy kevésbé feltűnő ruhát választanának. Nálunk is voltak olyan korlátozások, amelynek értelmében csak a pár, a tanúk és az anyakönyvvezető lehetett ott a szertartáson. Ettől függetlenül ezek a ruhák is csodaszépek! Íme 6 olyan trend, ami népszerű lesz a következő szezonban:

Egyszerű, A-vonalú szabás

Az A-vonalú ruhák remekül illenek egy tengerparti esküvőre, ráadásul mióta az abroncsok kimentek a divatból, egyre több tervezőnél látni ilyen darabokat. Készülhet a ruha szaténból vagy csipkéből is, bár a minimalista stílushoz előbbi áll közelebb. 

Nadrág és felső

Hihetetlen, de jövőre a nadrágos esküvői szettek is népszerűek lesznek, pláne ha crop toppal vannak kombinálva. Az anyagválasztáson ebben az esetben is sok múlik, ugyanakkor a különleges felsőrésszel nőiessé és szexivé is tehető egy ehhez hasonló összeállítás. 

Lepellel kombinálva

Egy egyszerű, nőies szabású ruha is hercegnősebbé tehető egy különleges lepellel – ami már az idei szezonban is igazi extrának számított. Ha úgy gondolod, szeretnéd valamivel feldobni a szettedet, mindenképp érdemes elgondolkodnod egy ilyen csodaszép kiegészítőn is!

Buggyos ujj

A buggyos ujjú menyasszonyi ruhákban hercegnőnek érezheted magad! A legtöbbször a vállat szabadon hagyó ruhákhoz járnak különleges, könnyed ujjak is, amikkel még romantikusabbá teheted az összhatást. 

Áttetsző anyagok

A tüll és a hozzá hasonló, sokat láttató anyagok nem mennek ki a divatból, viszont extravagáns ruhák készíthetők belőle. Az alatta viselt rövid body azért takar valamennyit, de az tény, hogy ezt a fazont a legbevállalósabb menyasszonyoknak ajánljuk.

Érdekes részletek

Az egyszerűbb ruhákat is feldobhatja egy-egy díszesebb kiegészítés, ami miatt igazán különlegessé válik az összhatás. Ez lehet a szoknya alatt megbújó, strasszokkal díszített alsórész, egy tüllel takart, díszes felső is. Ha nem szeretnéd, hogy mindenhol tele legyen a ruha csipkével, gyöngyökkel, akkor érdemes ehhez hasonló darabot választanod.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást