Életmód / Ezotéria

Mennyire vagy szerencsés az életedben? A csillagjegyedtől is függhet!

Mennyire vagy szerencsés az életedben? A csillagjegyedtől is függhet!

Nyilas

Kétség kívül a legszerencsésebb csillagjegyek egyike vagy, és úgy tűnik, mindig a pozitív dolgokat vonzod magad köré. Emiatt gyakran megesik, hogy a szerencsére hagyatkozol, és nem tervezel meg előre semmit, csak sodródsz az árral, és valahogy mindig minden a lehető legjobban alakul. Ez már gyerekkorodban is így volt, amikor sorra megúsztad az iskolai feleléseket, és most sincs másképp!

Bak

Te anyagi szempontból vagy szerencsés. Sokszor megesett már veled, hogy nem várt helyről kaptál pénzt – egy rokontól örököltél, nyertél, vagy szimplán találtál az utcán. Amire viszont ilyenkor mindig figyelsz, hogy nem költöd el hirtelen felindulásból a pénzt, hanem beosztod, és spórolsz. Egyébként nem szokásod a szerencsére alapozni mindent, de ha mázlis dolgok történnek veled, nagyon örülsz neki.

Vízöntő

Oké, talán nem te vagy a világ legszerencsésebb embere, de igazi harcos vagy, akit nem lehet csak úgy legyőzni! Gyakran történnek veled szerencsétlenebb dolgok, de elég kreatív vagy ahhoz, hogy ezekben meglásd a jót, és előnyt kovácsolj a negatív szituációkból. A tény, hogy nem sodorja az élet az utadba a szerencsét, segített abban, hogy eltökélt és innovatív legyél.

Halak

Elképesztő, mennyire szerencsés vagy az életedben! Olyannyira hozzászoktál már ehhez, hogy sokszor észre sem veszed, milyen mázlis dolgok történnek veled egyfolytában. Mindig megkapod azt, amit szeretnél, és nem csak azért, mert tudod, hogyan szerezd meg őket, de egyúttal az égiek is melletted állnak. Néha magad sem érted, hogy lehet ez, de lényegében nincs olyan hét az életedben, amikor ne élnél át valamilyen szerencsés dolgot – noha van, hogy csak utólag jössz rá, milyen jó, hogy épp a megfelelő helyen, a megfelelő időben voltál.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást