Teszt: Mennyire van nőként, a Te kezedben az irányítás?

Teszt: Mennyire van nőként, a Te kezedben az irányítás?

Címlap / Életmód / Lélek / Teszt: Mennyire van nőként, a Te kezedben az irányítás?

Az egyenjogúság kérdése manapság kulcsfontosságú, de még nem igazán találjuk benne az egyensúlyt. Vajon a te életedre mennyire jellemző?

Akár a párkapcsolatról, akár az élet többi területéről van szó, érdemes lehet kideríteni, hogy mennyire van a kezedben az irányítás és mennyire jellemző az egyenjogúság rád. Az alábbi tesztből egyszerűen kiderítheted!

0%

Éppen a nyaralást tervezitek a szerelmeddel, de teljesen máshogy képzelitek el az úti célt. Mi történik ezután?

Tegyük fel, hogy az első gyermekeddel vagy várandós. Szerinted mi jellemezné a partneredet?

A szerelmed összefut egy régi barátjával, miközben együtt sétáltok. Ő felajánlja, hogy igyatok egy kávét – hogyan reagál erre a kedvesed?

Arányait tekintve hány százalékban végzed te az otthoni teendőket?

A munkahelyeden egy speciális feladattal bíznak meg téged és egy férfi kollégádat. Hogyan zajlik a munka?

Miért szoktál sminkelni, hajat festeni, szép ruhákat felvenni?

Még csak most ismerkedsz az új barátoddal, akivel néhány hete találkozgattok. Pár napig nem láttátok egymást. Szerinted mi lenne helyes tőle az alábbiak közül?

Elképzelhetőnek tartod, hogy a férfi kollégáid többet keresnek, mint te?

Mennyire jellemző az életedre az egyenjogúság? Teszteld!
A: Sajnos nem igazán jellemző az életedre az egyenjogúság

Úgy tűnik, hajlamos vagy arra, hogy megalkuvó legyél, vagy alárendeld magadat mások akaratának pusztán azért, mert az illetők férfiak. Általánosan jellemző rád a konfliktuskerülés és az engedékenység, ami egészen addig nem probléma, amíg valaki ezzel vissza nem él – már pedig sajnos nagyon jellemző lehet az életedre, hogy kihasználnak azok, akik saját előrejutásukat látják a te szerénységedben.
B: Sikerült megtalálnod az arany középutat

Azok közé tartozol, akik nagyon jól lavíroznak a két véglet között: nem akarsz mindenáron összeveszni, versengeni másokkal csak azért, hogy megmutasd, te igazi, nagybetűs Nő vagy. Ugyanakkor azt sem engeded, hogy figyelmen kívül hagyják a jelenlétedet, a véleményedet – szintén ezekből az okokból adódóan. Fontos számodra, hogy elismerjenek, ám ezt az elismerést nem a nemiség szintjén igyekszed kivívni magadnak.
C: Úgy tűnik, te uralod a terepet

Azok közé a nők közé tartozol, akiktől gyakran tartanak a férfiak éppúgy, mint más nők. Több szinten is igaz rád, hogy megközelíthetetlen és elérhetetlen vagy, egyszerűen ellentmondást nem tűrően éled a mindennapjaidat. Előfordulhat, hogy időnként túlzásokba esel és ott is támadást vélsz felfedezni, ahol egyébként ez a veszély egyáltalán nem fenyeget. Lehet, hogy sokat segítene lazábban venni a dolgokat, ha nem lennél ilyen szigorú magaddal és mindenki mással a környezetedben.

Oszd meg az eredményed:

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!