Életmód / Ezotéria

Nézd meg a képet: melyik szem tetszik a legjobban? Ezt árulja el a személyiségedről!

Szem-személyiségjegy

Ha a 6-os számú képet választottad

Rendkívül érzékeny lelked van. Könnyen észreveszed a legkisebb részleteket is, és nagyon nehezen felejtesz. Ezek miatt általában az apró dolgok is könnyen befolyásolhatják a hangulatodat: hamar támad jó kedved, de ugyanilyen gyorsan el is sírhatod magad.

Nagyon jók a megérzéseid, ennek köszönhetően pedig gyakran képes vagy pontosan megjósolni a dolgok végkimenetelét.

Ha a 7-es számú képet választottad

Kifejezetten tüzes személyiséged van, tele energiával és szenvedéllyel az élet iránt. A te életedben nem léteznek “szürke” dolgok: vagy imádsz valamit, vagy pedig kifejezetten utálod.

Mindenről megvan a saját véleményed, és általában gyorsan hozol döntéseket. A rengeteg energiának azonban hátulütője is van, emiatt ugyanis hajlamos vagy mindent túlaggodalmaskodni – ezt viszont elrejted a környezeted előtt.

Ha a 8-as számú képet választottad

Különleges típus vagy, aki általában kilóg a tömegből. Egyedi az érdeklődési köröd és a hited, emiatt pedig sokan furcsának tarthatnak. Nem szereted a szabályokat, és a hagyományokért sem igazán rajongsz – inkább a saját véleményed alapján csinálod a dolgaidat. Szívesen engeded az embereknek, hogy bepillantsanak a világodba, a kritikát pedig gyorsan lerázod magadról.

A lelked mélyén örülnél annak, ha több hozzád hasonló ember létezne, ugyanis szerinted jó érzés kilógni a sorból.

Ha a 9-es számú képet választottad

Jók a megérzéseid, és könnyen megérted az embereket is – ettől függetlenül azonban nem szereted elárulni, valójában mennyit is tudsz róluk. Könnyen kiismersz bárkit a viselkedése alapján; olyannyira, hogy valakinek már az arckifejezéséből (vagy hangjából) is sok mindent le tudsz vonni.

Ha valaki hazudni próbál neked, te biztosan rögtön rájössz. Ugyanakkor azzal is tisztában vagy, hogy mások is képesek beléd látni, így igyekszel annyit mutatni magadból a világnak, amennyit tényleg szeretnél.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW