Párkapcsolat / Szerelem

Melyik országban vannak a legromantikusabb férfiak?

Melyik országban vannak a legromantikusabb férfiak?

Akik az igaz szerelmet és romantkát keresik, ne britt férfit válasszanak!

A felmérést végző csapat Európa országainak lakosait kérdezte szerelmi témakörben, az eredmény pedig mindenkit meglepett.
A legújabb tanulmány szerint, a szerelemre vágyó nőknek Németországot kellene célba venniük. Brit, spanyol, német, olasz és francia embereket kérdeztek meg arról, hogyan viselkednek, ha szerelemről van szó.

Bár az olaszok még mindig a tradicionális romantika képviselői, a talján férfiak ma már nem ugyanazok a szeretők, mint régen. Manapság találgatásokba bocsátkoznak, ha a párkapcsolat működtetéséről van szó. A megkérdezett olasz férfiak majdnem fele azt válaszolta, hogy valójában túl félénk ahhoz, hogy érzéseit bevallja szíve választottjának és csak reménykedik abban, hogy a lány majd kitalálja.

Ezzel szemben a brit férfiaknak nincsenek hasonló gátlásaik. Ők előretörnek és egyenesen bevallják kiszemeltjüknek mit éreznek. Ugyanakkor öt német férfiból három inkább csak szemezni próbál vagy pimaszul rákacsint a választott hölgyre.

Bármilyen módot is válasszanak az európai férfiak az érzelemnyílvánításra, úgy tűnik a szerelem leküzd minden nyelvi akadályt: a válaszadók 67%-át nem gátolná, ha a kiszemeltjük más nyelvet beszélne. Négyből egy német férfi pedig bevallotta, hogy randizós kifejezéseket tanul idegennyelveken.

Amikor az első randira kerül sor, látszólag minden nemzet visszatér a gyökerekhez. A megkérdezett brit férfiak több mint fele az első randin egy kocsmába vinné kedvesét… milyen romantikus! A franciák és a spanyolok még ilyenkor is kimutatják az ételekért való rajongásukat, hiszen szerintük az első randi tökéletes helyszíne egy étterem. Az olasz férfiak, miután leküzdötték kezdeti gátlásaikat és elég bátornak érzik magukat, egy festői sétára hívják szívük hölgyét, hogy ezzel is bizonyítsák romantikus oldalukat.

Szintén az olaszok a legudvarisabbak, hiszen 90%-uk kifizeti az éttermi számlát. A felmérésben részt vett brit férfiak több, mint fele szerint az első randin a férfi feladata a számla kifizetése. A francia férfiak az egyenjoguságban hisznek. Szerintük férfiak és nők fele-fele arányban kellene kifizessék az éttermi számlát, míg a spanyolok nem értenek egyet a többséggel, mondván annak kell fizetnie, aki meghívta a másikat.

Az első randi végén, minden európai férfi megegyezik abban, mikortól várnak el többet, mint egy jó-éjt puszi. Azonban az európai nők többsége szerint a jó-éjt puszi a legtöbb dolog, amit egy férfi remélhet az első randi után.

Az 5 legromantikusabb nemzet:
1. Olasz
2. Spanyol
3. Francia
4. Német
5. Brit

Akik a legjobb szeretők:
1. Olasz
2. Francia
3. Spanyol
4. Német
5. Brit

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást