Hobbi / Otthon

Melyik húsvéti tojás tetszik? A döntésed izgalmas dolgokat fed fel rólad

Melyik húsvéti tojás tetszik? A döntésed izgalmas dolgokat fed fel rólad

6. A cikkcakkos kék tojás

Elemző, logikus gondolkodású ember vagy, és ki nem állhatod a rendetlenséget. Nálad mindig, mindennek megvan a maga helye, ami azért fontos, mert csak így tudsz igazán koncentrálni bármi másra. Ebből kiindulva biztos, hogy neked mindenre van egy táblázatod!

Számodra a kikapcsolódást sok esetben nem is a pihenés és heverészés jelenti, hanem az, hogy valamit alkothatsz, mert imádod, amikor a hobbidnak eredménye is van. A szórakozás szerinted csak a munka után következhet, pláne, hogy ha tudod, mennyi teendőd van még, igazából nem is tudsz másra koncentrálni.

7. Az „elmosódott” tojás

Mindig tele vagy energiával és kreativitással, ezért nem viseled jól, ha fix munkaidőben kell dolgoznod. Ennek ellenére viszont jól lavírozol a munkahelyeden, már csak azért is, mert laza hozzáállásod van, és semmit sem aggódsz túl.

Az a mottód, hogy sodródni kell az áramlattal, aztán minden úgyis lesz valahogy, ez pedig eddig neked be is jött! Minden új lehetőségre igent mondasz, mert kalandor lélekkel születtél, és egy kicsit minden érdekel, így folyton elképesztő helyzetekbe keveredsz. A baráti köröd pedig mindig izgatottan hallgatja, épp milyen kalandon mentél keresztül!

8. A rózsás tojás

Ha a rózsás húsvéti tojást választottad, érzékeny, romantikus lélek vagy. Kicsit talán introvertált is, mert te nem szeretsz minden hétvégét nagy baráti társaságban tölteni, helyette inkább elfekszel a kanapén, és olvasod a kedvenc könyvedet (természetesen a párod társaságában).

Jól érzékelteti ezt a tény, hogy leginkább 2-3 közeli barátod van, túl sok haverod nincs is, hiszen számodra a minőség fontosabb, mint a mennyiség. Miközben igazi álmodozó vagy, tegyük hozzá, hogy logikus gondolkodással rendelkezel. Te vagy az a személy, aki mindig összeszedett, sosem késlekedsz a számlákkal, és mindent a kezedben tartasz, hogy semmi se érjen váratlanul. 

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást