Életmód / Ezotéria

Te melyik alakzatot választod? Ezt árulja el a személyiségedről!

Ilyen lehetőségeket kínálnak a mértani alakzatok is: csak választanod kell közülük, és már láthatod is, milyen vagy valójában! Te melyiket választod? A négyzet, a háromszög, a kör, vagy a pentagramma áll a legközelebb hozzád?

Négyzet

Ha úgy érzed, a négyzet áll a legközelebb hozzád, akkor minden bizonnyal nagyon rendezett az életed. Kritikusan állsz minden fontos kérdéshez és arra törekszel, hogy minél előbb kategorizáld a feladataidat.

A négy, mint szám, kulcsfontosságú az életünk számos területén: négy fő elem van, négy égtáj övez minket, és a négy évszak is meghatározó a mindennapjainkat illetően.

Emiatt a négyzet mellett voksolók is sokszor fontos szerepet töltenek be a hétköznapok során, vagy legalábbis arra törekszenek, hogy nélkülözhetetlenné váljanak mások számára.

Akik a négyzet mellett voksolnak, sokszor kicsit nehezen oldódnak fel, egy picit merev a személyiségük, és inkább két lépés távolságot tartanak másoktól, minthogy idő előtt közel engedjék őket magukhoz.

Háromszög

Ha a háromszöget választottad, az arra utal, hogy nagyon tudatos ember vagy, ugyanis a háromszög szimbolikusan egyesíti a testet, a lelket és a szellemet.

Általában azok voksolnak a háromszög mellett, akik nagyon jól menedzselik az életüket, harmóniában élnek önmagukkal, a környezetükkel, megfelelő beosztást tudnak betölteni a munkahelyükön és céltudatosan haladnak az útjukon.

Erős egyéniségű, kitartó vagy, néha már becsvágyóvá is válhatsz, de ezt a legtöbbször kellően ellensúlyozni tudod magadban.

Változó, hogy éppen melyik területen próbálsz jobban kibontakozni, de egyformán fontosnak tartod, hogy a testedet, a lelkedet és a szellemedet is rendszeresen karbantartsd.

Kör

A kör a kiteljesedést, a tökéletest, a korlátlanságot szimbolizálja, így ha ezt a szimbólumot választottad, minden bizonnyal igazán elégedett vagy a sorsoddal.

Egységben, harmóniában élsz önmagaddal, mindig a teljességre, a hibátlanságra törekszel – a munkádban és a magánéletedben egyaránt.

Fontosak számodra a visszajelzések, társasági ember vagy, a kör ugyanis arra szintén utalhat, hogy szeretsz központi helyet betölteni mások életében.

A kommunikációs képességed kiemelkedő, jó eséllyel használnod is kell ezt a tulajdonságodat a munkahelyeden. Talán a beleérző képességed miatt van, de nagyon jól megérted magad másokkal, sok ismerősöd, barátod akad, akikre mindig támaszkodhatsz.

Pentagramma

Az ötágú csillagot általában a szellemi magaslatokkal azonosítják, ugyanis a négy elem (föld, víz, levegő, tűz) mellé társul egy ötödik is: a kozmosz.

A csillag legfelső ága a felfelé törekvésre utal, így ha a csillagot választottad, akár tudat alatt is a felsőbb értékek, lehetőségek felé törekszel. Ez igaz lehet a karrieredre éppúgy, mint a saját szellemi építkezésedre.

A csillag szimbólum harmóniát, egységet hordoz magában, különösen az ötágú változat, amit a nélkül tudunk lerajzolni, hogy felemelnénk a ceruzát a papírról.

Nagyon sokszor használják az ezotériában is – nem véletlenül. A csillagra voksolók mindig a tökéletességre törekszenek, hiszen a pentagramma is tökéletes: számos helyen megtalálható benne az aranymetszés aránya.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást