Meglepő, de gyönyörű az új 2018-as makeup trend: fehér sminkek

Meglepő, de gyönyörű az új 2018-as makeup trend: fehér sminkek

Címlap / Stílus / Arc / Meglepő, de gyönyörű az új 2018-as makeup trend: fehér sminkek

A fehér smink sokáig csak a színpadi sminkmesterek eszköze volt, most azonban úgy tűnik, sokkal nagyobb teret hódít magának. A divatfotókon mindenképpen csodálatosan mutat, de abban azért nem vagyunk biztosak, hogy a való életben is minden területen és minden mennyiségben találkozunk majd a fehér makeupokkal.

Fehér cicaszem

A megszokott fekete kontúrhoz képest mindenképpen érdekes és szokatlan választás a fehér festék, de mi arra szavaznánk, hogy ez lesz az a trend, ami legnagyobb eséllyel átkerül a mindennapi használatba is, mert tusvonalat azért gyakran húzunk meg különféle színekkel.

A fehér szépen kinyitja a tekintetet és vonzza a tekintetet is, a precízen megrajzolt vonalak pedig hófehérben éppen olyan szépen mutatnak, mint a klasszikus feketében.

 

Natúr smink fehérrel

A natúr, természetes sminkeknek is drámai, mágikus hatást kölcsönöz egy kis fehér szemhéjpúder, amitől olyan lesz a tekintet, mintha egy varázslatok földjéről idecsöppent tündér nézne ránk.

A szemzugba vitt fehér festék régi trükkje azoknak, akik nyitottabbá szeretnék varázsolni a tekintetüket, most azonban a szemzugból kiindulva a szemhéjra is kerül a fehér porrétegből.

 

Hófehér highlighter

Az ajkak fölé vitt hófehér highlighter és az alsó szempillák tövébe húzott ezüstös-fehéres vonal teszi igazán különlegessé ezt a sminket, ami egyszerre hat tisztának, természetesnek és drámainak.

Mindennapi viselethez szerintünk azért elég sok lenne, de például fesztiválra vagy bohém menyasszonyoknak tökéletes választás lehet a fotózáshoz.

 

Fehér szempillák

Az alsó pillák fehérre festése elég drámai megoldás, de divatfotókon már évek óta találkozhatunk vele, és úgy tűnik, idén a való életbe is bekerülnek ezek a sminkek.

Buliba, fesztiválra vagány választás lehet, azért a munkahelyedre ilyen sminkkel belibegni elég merész dolog lenne, de ha mindig is úgy érezted, hogy te a hófehér alsó pillasorban tudnád igazán megmutatni a személyiségedet, akkor az idei év minden korábbi alkalomnál jobb lehetőséget kínál ehhez.

 

Fehér kontúr

A szemzugból kiinduló fehér kontúr drámaian kinyitja a szemet, de azért a mindennapokban tényleg elég látványos és erőteljes hatást kelt.

A profi sminkesek szerint ha egyszerűen csak nyitottabbá szeretnéd varázsolni a szemedet, inkább nude, testszínű szemceruzával húzd ki az alsó pilláid tövét – ezt a fehér sminket tényleg csak akkor válaszd, ha valóban a drámai hatás elérése a célod.

 

Jeges szempillák

Szintén inkább alkalomra, tematikus sminkekhez tudjuk elképzelni a fehér szempillaspirál használatát, ami ha nem is válik a mindennapok trendjévé, beauty guruk közösségi oldalain biztosan sokszor találkozunk majd vele.

A tökéletesre kontúrozott vérvörös ajkakkal valóban drámai hatást kelt, így megértjük, hogy a reklám- és divatfotósok miért vannak annyira odáig érte.

 

Jégcsók

A fehér rúzsokról gondoljuk legkevésbé, hogy átkerülnének a mindennapi gyakorlatba is, bár a ’90-es években volt más hasonló trend, és ez az az évtized, ami most virágkorát éli, tehát bármi lehetséges.

Mégis azt tartjuk valószínűbbnek, hogy ilyesmivel inkább a sminkmesterek inspirációs fotóin fogunk találkozni, a fehér highlighter azonban már most is hódít, és valószínűleg idővel csak még népszerűbb lesz.

 

VIDEO Közvetlen járat Budapestről: ezekkel a látnivalókkal csábít Tirana

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!