6 csillagjegy, aki minden szituációban kiáll majd melletted

6 csillagjegy, aki minden szituációban kiáll majd melletted

Címlap / Életmód / Ezotéria / 6 csillagjegy, aki minden szituációban kiáll majd melletted

1. Oroszlán

Az Oroszlánok nyitottak, barátságosak és kedvesek, ám igazán csak azokat engedik közel magukhoz, akiket tényleg szeretnek. Nagyon nagy az igazságérzetük, ezért akkor is kiállnak melletted, ha nem vagytok szorosabb kapcsolatban.

Ha mégis, akkor egész biztos lehetsz benne, hogy sosem fogsz csalódni az Oroszlánban. Magabiztos fellépése, határozottsága és önbizalma lehengerlően hat másokra, és mindig ráhibázik, milyen hangnemre van szüksége a cél elérése érdekében. Akkor is számíthatsz rá, ha keményen oda kell mondani valakinek, de akkor is, ha érzelmesen puhítgatni kell az illetőt.

2. Skorpió

A Skorpió az egyik legrettegettebb jegy, és való igaz, ő a szélsőségek embere. Egyértelműen jó, ha megtalálod vele a közös nevezőt, ha pedig a barátaid között tudhatod, akkor aligha van miért aggódnod.

Ő az, aki tényleg semmitől sem riad vissza, bárkivel szembeszáll, és bármilyen drasztikus eszközökhöz képes hozzányúlni a cél érdekében. Persze nem mindenáron veszi elő rögtön a legrosszabb énjét, de ha a szeretteit sérelem éri, akkor nem ismer se istent, se embert.

A Skorpiók közül kerülnek ki a leghűségesebb barátok, úgyhogy, ha téged is ő támogat, nincs miért aggódnod.

3. Bak

A Bakok maximalisták és végtelenül határozottak, ami nem csupán a karrierjükre koncentrálódik. Ők azok, akik felnőtt korukban már messze nem elkerülik, hanem elébe mennek a problémának, függetlenül attól, hogy az kizárólag rájuk vonatkozik, vagy szeretteiket érinti.

Magabiztosak, erősek, könnyen hoznak döntéseket: egyáltalán nem félnek kimondani, nyíltan vállalni a véleményüket. Sőt, sok esetben inkább arra kell figyelniük, ne legyenek túlságosan drasztikusak és nyersek – ha a helyzet megkívánja, egyáltalán nem félnek elővenni rideg stílusukat.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást