Szerelem / Párkapcsolat / Szex

„Szőrnyen megbántam, hogy lefeküdtem vele” – 5 férfi igaz vallomása

A haver volt csaja

„Összejöttem az egyik haverom exével. Már akkor is tudtam, hogy rossz ötlet, de nagyon jó csaj volt, ráadásul arra gondoltam, hogy úgyis lazán kezeljük a dolgot.

Néhány hónapja találkozgattunk, amikor ők ketten megint elkezdtek beszélni egymással, és összevesztek. A lány elmondta a cimborámnak, hogy szexeltünk.

A srác totál összetört, és érthető módon nagyon megharagudott rám. Mégis mit hozhattam volna fel mentség gyanánt?

Nyilvánvalóan megszegtem a férfibarátság alapvető törvényét. Azóta eltelt egy kis idő, és már jóban vagyunk. De utólag megbántam, hogy lefeküdtem a csajjal.” (A.)

Jószomszédi viszony

„A kollégiumban volt egy lány, akivel randizgattunk. Néhány alkalom után úgy tűnt, hogy többet szeretne.

Felkapta a vizet, ha külön töltöttük a péntek estét, és elvárta, hogy folyton SMS-ezgessünk. Jó nőnek tartottam, jól éreztem vele magam, de 18 éves voltam…

Elsőéves gólyaként eszem ágában sem volt lekötni magam. Érett fejjel már tudom, hogy meg kellett volna mondanom neki: nem akarok párkapcsolatot.

Annyi idősen viszont inkább nem válaszoltam az üzeneteire, pedig ugyanabban az épületben laktunk, tehát nyilvánvaló volt, hogy összefutunk.

Pár hónap múlva egy közös barátunk mondta, hogy még mindig haragszik rám. Azóta is rossz a lelkiismeretem, ha látom őt a Facebookon.” (J.)

Munkakapcsolat

„Friss diplomásként épp akkor kaptam meg az első normális állást. Nemcsak, hogy dolgozó ember lettem végre, de rögtön egy idősebb női felettesem volt, akivel flörtölgettünk.

Mindig együtt sétáltunk a kocsinkhoz, és kétértelmű üzeneteket írt nekem. Egyik este aztán kamatyba fulladt a munka utáni iszogatás.

Másnap viszont az irodában ahelyett, hogy különös figyelmet szentelt volna nekem, úgy tett, mintha levegőnek nézne. Utána elég kényelmetlenül éreztük magunkat a másik társaságában.

Nem túl szerencsés, ha valaki így van a főnökével, szóval ne szépítsük: tulajdonképpen egyetlen rossz döntéssel keresztbe tettem magamnak a karrierem kezdetén.

Most már máshol melózom, nagyjából kötetlenül, de akkor sem csinálnék ilyet soha többet.” (S.)

Mi a véleményed a sztorikról? Megérted vagy elítéled a szereplőket?

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW