TESZT: Mennyire valószínű, hogy tartós a párkapcsolatod?

TESZT: Mennyire valószínű, hogy tartós a párkapcsolatod?

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / TESZT: Mennyire valószínű, hogy tartós a párkapcsolatod?

Most kezdődött, vagy már tart egy ideje? Biztos érdekel, hogyan fog alakulni a kapcsolatod… Lássuk, mi vár rátok egy teszt szerint!

0%

Rosszkedvűen érkezik haza a szerelmed, hogyan próbálod megvigasztalni?

Meg szoktátok lepni egymást valamivel?

Nem tudtok dönteni, milyen színű legyen a nappali. Hogyan tesztek pontot a kérdés végére?

Nézeteltérésed adódik az anyósoddal – hogyan reagál a partnered?

A párod el akar menni egy olyan programra, ami téged egyáltalán nem érdekel. Mit teszel?

Van közös hobbitok?

Milyen sűrűn érintitek meg egymást egy átlagos, közös program alatt?

Meddig fog tartani a kapcsolatod? Teszteld!
Rövid életű lesz a kapcsolatod

Sajnos a válaszok alapján úgy tűnik, hogy nem igazán vagytok egy hullámhosszon, ezért meglehetősen sok konfliktus és nézeteltérés adódik az életetekben. Ezek hosszútávon egyre komolyabbá és mélyebbé válhatnak, és minél kevésbé sikerül megoldani őket, annál nagyobb az esélye, hogy a kezdeti lángolás után elengeditek egymás kezét. Ha nem szeretnétek, hogy ez megtörténjen, nagyon sokat kell javítanotok a kommunikációtokon.
Egyelőre kiszámíthatatlan a kapcsolatod jövője

Egyelőre kétesélyesnek tűnik a kapcsolatotok jövője, ugyanis sok mindenben összepasszoltok és egyetértetek, de gyakran úgy fest, hogy nem igazán tudjátok, mire vágyik a másik. A felmerülő kérdéseket és problémákat viszont gyakran nem beszélgetéssel, tervezgetéssel és konfliktuskezeléssel oldjátok meg, hanem sokszor magatokba fojtjátok. Ez persze nem vezet előre és lehet, hogy pontot tesz a kapcsolatotok végére. A jó hír viszont az, hogy egy kis plusz odafigyeléssel, extra kommunikációval feloldhatjátok a köztetek levő feszültséget.
Sírig tartó kapcsolatra számíthatsz

Egyelőre úgy fest, remekül működik a kapcsolatotok, és ha ezt a kompromisszum-kész, szerető légkört fenn tudjátok tartani, akkor akár örök életetekre együtt maradhattok. Persze, nem szabad sosem hátradőlni és mindig van mit tenni egy kapcsolat érdekében, de úgy néz ki, az alapok teljesen rendben vannak köztetek. Továbbra is legyetek figyelmesek, törődőek és megértőek, így jó esély van arra, hogy a hullámvölgyeken is átlendüljetek.

Oszd meg az eredményed:

VIDEO Közvetlen járat Budapestről: ezekkel a látnivalókkal csábít Tirana

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!