10 kültéri munkálat, amit egy magasnyomású mosóval elvégezhetsz

10 kültéri munkálat, amit egy magasnyomású mosóval elvégezhetsz

Címlap / Fókuszban / 10 kültéri munkálat, amit egy magasnyomású mosóval elvégezhetsz

Ki gondolta, hogy a tavaszi nagytakarítás jó móka lehet? Egy magasnyomású mosóval nem csak sokkal könnyebb dolgod lesz, de komoly elégedettségérzést is kivált, ahogyan a szemed láttára újulnak meg a tárgyak. (x)

Mivel tudjuk, hogy könnyen függőséget okoz, és ha az ember egyszer ráteszi a kezét, szinte keresni kezdi, hogy mit tudna még megtakarítani vele, összeszedtünk néhány felületet, amit nyugodtan megtisztíthatsz a készülékeddel.

Utak, járdák

Sár, kosz, elszíneződések: megülnek a kis lyukakban, repedésekben. Végigmehetsz a kerti úton egy körömkefével, vagy nekieshetsz egy magasnyomású mosóval is, hogy pillanatok alatt olyan tiszta legyen a járda, mint új korában!

Medence

Legyen szó egy klasszikus kerti medencéről vagy éppen a gyerekek felfújhatós kis pancsolójáról, a medence megtisztítása senkinek sem a kedvenc feladata. Kivéve azoknak, akiknek van magasnyomású mosója, ami egy pillanat alatt kikapja az algát a legeldugottabb zugokból is.

Kärcher tavaszi akció

Mi készen állunk a tavaszi nagytakarításra. És Te?

Kattints, nézz körül, és szerezd be az ehhez szükséges eszközöket a 2021-es tavaszi akción belül! Közel 40 háztartási készülék és még számos tisztítószer és tartozék közül válogathatsz, kedvezményes áron.

Lépcsők

Azon túl, hogy egy felmosófej nem is annyira hatékony, a lépcsők derékszögeiből nem is tudja kiszedni a koszt, legfeljebb elmázolja azt. Nem úgy egy magasnyomású mosó…

Kültéri csempe, kő, fa és műanyag burkolatok

Legyen szó kerítésről, a kerti ház burkolatáról vagy akár falakról, a magasnyomású mosóval nem csak alapos lesz a tisztítás, de sokkal gyorsabb is, mintha mondjuk egy ronggyal állnál neki törölgetni. A különböző felületek persze különböző intenzitású nyomást és mosási programot igényelnek, de egy intelligens funkcióval ellátott mosó ezt is megoldja helyetted.

A Smart Control az első okostelefonnal csatlakozó magasnyomású mosó, amely könnyedén csatlakoztatható a Kärcher Home & Garden mobil alkalmazáshoz.

Ez azt jelenti, hogy a mobilod segítségével megannyi tartalmat érsz el számos tisztítási szituációhoz és különböző tárgyak tisztításához is, hogy a végeredmény még lenyűgözőbb legyen. Az optimális nyomást közvetlenül az applikáción keresztül is be lehet állítani.

A mobil alkalmazás számos egyéb hasznos funkciót is kínál, mint például az összeszerelési utasítások, karbantartási és ápolási utasítások. A Smart Control termékcsaládról minden fontos információ elérhető itt.

Kerti szerszámok

Kertészkedni mi is szeretünk, a kis kerti gereblye közeiből vagy az ásóról lekapirgálni a földet már nem annyira. Egy magasnyomású mosóval elég felsorakoztatni a szerszámokat és megküldeni őket a vízzel, és bumm! Már ragyognak is, mint új korukban.

Kültéri bútorok

Te is átkoztad már el, aki azokat a gyönyörű kovácsolt vas virágokat a kerti szék háttámlájára álmodta, miközben takarítottad az ülést? Egy magasnyomású mosónak ezek a kis közök sem jelentenek kihívást, arról nem is beszélve, hogy a sarat, esőnyomokat, port is úgy lekapja, hogy rá sem ismersz majd a kerti bútoraidra.

Tető

Akár a szennyeződéseket, akár a mohát kell leszedni, a magasnyomású mosó egy hatékony, kényelmes és biztonságos módja lehet a tető megtisztításának.

Garázsajtó

Ha ránk hallgatsz, amikor fél úton jársz a garázsajtó megtisztításában, egy percre megállsz, és gyönyörködsz kicsit a különbségben. Lehet, azt gondoltad, nem is olyan nagyon koszos a felület – amíg nem látod, milyen lett a mosás után.

Autó, motor, kerékpár

A kis- és közepes méretű autók, de a motorok, kerékpárok megtisztítására is a magasnyomású mosó a legjobb választás, mert kíméletesen, de hatékonyan tisztítja meg a nehezen hozzáférhető felületeket is, ide értve az autók abroncsát és a gyerkőc kismotorjának réseit is.

Párkányok

Mielőtt kikerülnek a legszebb tavaszi virágaid, tedd nekik méltóvá a helyet a párkányok tökéletes megtisztításával!

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!