4 izgalmas trükk, amivel magasabbnak tűnhetsz

4 izgalmas trükk, amivel magasabbnak tűnhetsz

Címlap / Stílus / Divat / 4 izgalmas trükk, amivel magasabbnak tűnhetsz

Válaszd a szoknyákat!

Az elmúlt időszakban minden eddiginél divatosabbnak bizonyultak a szoknyák, amikből érdemes is alaposan feltankolni, ha szeretnél magasabbnak tűnni. A térdig, vagy térd fölé érő szoknyák gyakorlatilag minden testalkaton jól mutatnak: kellően szolidak ahhoz, hogy bármilyen alkalomra felvedd őket, viszont eléggé figyelemfelkeltőek ahhoz, hogy ne simulj bele teljesen a környezetedbe.

Alkatodtól és eseménytől függően választhatsz testhezálló ceruzaszoknyát, de pliszírozott, A-vonalú változatot is. Utóbbin a hosszanti ráhajtások még inkább nyújtják az alkatodat, úgyhogy tökéletes választásnak bizonyulnak. Ezt a célt szolgálják egyébként a függőlegesen futó minták, vagy éppen egy-egy stílusos gombsor. 

 

 

Felül viseld az élénkebb színeket

Minél magasabban van az öltözéked hangsúlyos része, annál jobban tudod optikailag növelni a magasságodat. Ez az egyszerű trükk a többségnek kifejezetten jól áll, hiszen a nők túlnyomó része általában az alsótestét és a csípője környékét szeretné ellensúlyozni az öltözködésével. Nos, ez a praktika erre is tökéletes!

Érdemes sötét színű nadrágot viselned, és idén bizony bátran választhatod a derékszabású, vagy az emelt derekú darabokat. Ezzel egyébként máris tovább tudod nyújtani a lábaidat, úgyhogy rögtön ötvözted a kellemeset a hasznossal. Ha alkalomra vennéd fel, a feszes nadrághoz viselj egy kicsit lazább szabású, mintás, vagy élénkebb színű blúzt, de szórakozáshoz, lazításhoz nyugodtan felkaphatsz egy szexi topot is kiskabáttal.

 

 

Így viseld az őszi kiegészítőket

Bizonyára te is szereted a méretes, kötött sálakat, a hatalmas, pakolható táskákat, de az az igazság, hogy minél nagyobb kiegészítőket választasz, annál kisebbnek fogsz tűnni. Szerencsére a divat most megengedi, hogy kisebb – és az optikai csalás szempontjából – praktikusabb kiegészítőket viselj. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a feltűnő kör- és csősálak helyett jobban jársz a klasszikus fazonnal és azt is érdemes lazán, lefelé lógva viselned.

A táskák közül szerencsésebb, ha kisebbet veszel, amennyiben sok helyre van szükséged, inkább egy közepes méretű hátizsák mellett tedd le a voksodat. Ami a fejfedőket illeti, a divatos beanie nem túl jó választás, sokkal szerencsésebbek azok a sapkák, amik felül bojtosak, esetleg a kalapokkal is tehetsz egy próbát. Ha pedig nem viselsz sapkát, tedd magasra a hajadat: válassz egy emelt lófarkat vagy egy szép kontyot! 

 

 

Használj kevesebb színt

Ha nem szeretnéd kiemelni a felsőtestedet, akkor is van megoldás: válaszd a monokróm szetteket! Ezek nagyszerűen vezetik a tekintetet, sehol sem törik meg rajtad a pillantás, ami a magasság növelésének szempontjából kifejezetten előnyös. A monokróm szettek ráadásul nagyon divatosak, és ősszel-télen egyébként is előnyben részesítjük őket, hiszen sok szürkét, feketét, barnát viselünk. Egyébként már azzal is nagyon sokat tehetsz a magasságod érdekében, ha egyszínű cipőt és nadrágot viselsz.

Apropó, cipő! Jó ötletnek tűnhet az extrém platform, vagy éppen a 15 centis tűsarok, de ezzel sokszor az ellenkezőjét éred el a célodnak. Mindkét lehetőség szerencsés lehet, de a túl nagy platform ormótlannak hat, míg a túl magas tűsarkú annyira hatalmasnak látszik majd, hogy teljesen eltereli a figyelmet. A közepes sarok, esetleg a trükkösen emelt talpakkal rendelkező csizmák, bakancsok jóval előnyösebbek lesznek számodra. Különösen akkor, ha hegyes orr-résszel bíró változatot viselsz!

 

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást