Ha 8-ból 6 jel igaz rád, egy igazán magabiztos nő vagy!

Ha 8-ból 6 jel igaz rád, egy igazán magabiztos nő vagy!

Címlap / Életmód / Lélek / Ha 8-ból 6 jel igaz rád, egy igazán magabiztos nő vagy!

1. A szemébe nézel

A testbeszéd egyik jele, hogy tudjuk tartani a szemkontaktust vagy sem. Amikor beszélgetésbe elegyedünk valakivel, alap, hogy belenézünk a szemébe, nem csak hallgatjuk, amit beszél, de a tekintetünkkel is jelen vagyunk.

De meddig tudjuk tartani? Leginkább eltekintünk és egy biztonságos másik pontot nézünk, vagy álljuk a sarat, és tartjuk a figyelmet a másik féllel szemben? Ha az utóbbi, akkor neked nincs problémád, hogy a testbeszédnek ezt a formáját urald.

Magabiztos kisugárzás jelei
Drazen Zigic/istockphoto.com

2. Önálló véleményed van

Nem kell amazon harcosnak lennünk, hogy kiálljunk azért, amiben hiszünk. Megtehetjük ezt anélkül is, hogy  kellemetlen és fárasztó szócsatába keverednénk bárkivel.  Ehhez elengedhetetlen a nyugalom és a higgadtág megtartása.

Elfogadjuk a másik fél álláspontját, de meg tudjuk tartani a véleményünket, amit mi igaznak hiszünk.

Nem csökönyösen, hanem megtartva az zavartalan összhangot a nézetünkkel. Téged ki tudnak zökkenteni abból, amiben igazán hiszel?

3. Kihúzod magad 

A nőként mi nem csak sétálgatunk, hanem vonulunk. Amikor leülünk, keresztbe tesszük a lábunkat, nőiesen, határozottan és hivalkodóan. A hátunk egyenes, és sugárzik rólunk, hogy mi ott abban a pillanatban jelen vagyunk, akkor is, amikor egyedül ülünk valahol, vagy amikor többedmagunkkal. Figyelsz a helyes testtartásra?

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást