A legszebb 5 modern konyha stílus – Melyik illik leginkább hozzád?

A legszebb 5 modern konyha stílus – Melyik illik leginkább hozzád?

Címlap / Otthon / Dekor / A legszebb 5 modern konyha stílus – Melyik illik leginkább hozzád?

Otthonos minimalista

Ez a konyhatípus remekül illik az aprócska otthonokba, akár a tetőterekbe, de persze nagy térben is abszolút megállja a helyét. Jól passzol hozzátok, ha általában nem töltötök túl sok időt a konyhában, szívesebben esztek étteremben, vagy rendeltek inkább házhoz. Ennek a konyhatípusnak óriási előnye, hogy nem igényel túl sok munkát a karbantartása – ha nem rakattok fel külön polcokat, akkor még az átlagosnál is gyorsabban a házimunka végére érhettek.

A fogantyú nélküli ajtók, a beépített gépek, a meleg fények és a világos színek gondoskodnak az egyszerű, letisztult stílusról, amit csak néhány modern kiegészítő tör meg, és tesz még otthonosabbá.

Képek: 1, 2

Bohém

A modern stílus korántsem zárja ki azt a lehetőséget, hogy belecsempészd a személyiségedet és az egyéniségedet a konyhádba. Az alapnak persze itt is meg kell felelnie a modern követelményeknek: az új gépek, a letisztult vonalak és formák elengedhetetlenek. A bohém stílus ugyanakkor megengedi, hogy élettelivé, színessé és egyedivé tedd a teret.

Erre remek lehetőséget kínálnak a képek, virágok, az akár saját kézzel készített kiegészítők, de a különleges székek, lámpák sem hiányozhatnak a sorból. Ezekbe a konyhákba jól passzolnak a szőnyegek, a mintás burkolatok, az egymástól eltérő árnyalatok.

Képek: 1, 2

Rusztikus

A rusztikusság nagyon trendi most a lakberendezésben, olyannyira, hogy sokan nem csak egy-egy helyiséget, hanem a komplett otthonukat ebben a stílusban újítják fel. A rusztikus stílust jellemzi a nyersbeton és a természetes anyagok, mint a kő, a márvány és a fa használata. A rendelkezésre álló anyagokat és tereket mindig gondosan válogatják össze a tervezők, semmiképpen sem akarnak szembemenni azzal, ami eleve adott – a rusztikus stílus tehát sosincs „túlformázva”.

A konyhákat tekintve jellemző a sok hidegnek ható, természetes, pasztellszínű bútorlap, kiegészítő, és a csak felületkezelt anyagok is népszerűek. Bár a berendezés többnyire a rusztikus konyhákban is nagyon modern, a stílus követői sokszor használják a meglévő adottságokat. Így még véletlenül sem rejtik el a tartógerendákat, vagy akár a falak egyenetlenségeit.

Képek: 1, 2

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást