Család / Életmód

Ők a legrosszabb apák Hollywoodban – Letagadott gyerekek, kihasználás

Ők a legrosszabb apák Hollywoodban – Letagadott gyerekek, kihasználás

Edward Furlong

Furlong gyerekszínészként sikeres volt, de felnőttként már csak drogfüggőségével kerül a címlapokra. Volt felesége azzal vádolja, hogy verte és nem fizette a tartásdíjat, de a nő részéről a legkomolyabb vád az, hogy a színész az egyik láthatás alkalmával a hatéves kisfiúnak kokaint adott.

 

David Hasselhoff

A Baywatch sztárja 2007-ben került a címlapokra, mikor tinédzser lánya nyilvánosságra hozott egy videót, amin a színész félmeztelenül – láthatóan teljesen részegen – a földön fetrengve eszik egy hamburgert.

 

Alec Baldwin

2007 nem a hollywoodi apák éve volt, ugyanis ekkor látott napvilágot Alec Baldwin botrányos hangfelvétele is. Kim Basingerrel közös lánya, Ireland tette fel a netre a hangüzenetet, amit őrjöngő apja hagyott a telefonján. A dühöngő Alec nem vette jó néven, hogy lánya nem vette fel neki a telefont, azért többek között „felelőtlen kis disznónak’ titulálta Irelandet, aki bosszúból nyilvánosságra hozta a felvételt. Baldwinnak azóta hat gyereke született második házasságából, reméljük, velük már türelmesebben viselkedik.

 

Eddie Murphy

Sporty Spice, azaz Mel B a kislánya megszületése után évekig próbálta elérni Eddiet, sikertelenül. A színész még akkor is tagadott, mikor az apasági teszt bizonyította, hogy ő a kislány, Angel édesapja. 2018-ban azt mondta a bíróságon, hogy nem tervezi felvenni a kapcsolatot lányával.

 

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást